Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че съм бременна, но детето расте много бързо

Сънувах, че съм бременна, но детето расте много бързо

Сънувах, че съм бременна, но детето расте много бързо
Днес сънувах много странен сън. В него бяха преплетени много странни истории и се пробвах да разбера какво означават, но само се обърках още повече. Аз съм на 12 и за мен това е повече от шокиращо.Ето го и него:

Сънувах, че съм бременна и искам да направя аборт, но детето расте много бързо. Направих бебето съвсем сама без баща, което ме ужаси.. Както и да е.

Помня, че много се двоумях дали да убия детето или да родя. Отидох при доктора и той ми каза, че ще е скъпо и аз се отказах. Всичко това бе плод на моето развинтено съзнание. Родих икона. :x:

Не знаех какво става, толкова се шокирах. Преди това видях едни мои съученици. Те караха колело и в същото време разбирам, че една моя приятелка и баща и са умряли в катастрофа.

Детето и дойде да живее със семейството ми, но изпадна в нервна криза. Както и да е родих. Мисълта ми е какво би трябвало да означава това.

Четох, че ако сънуваш, че правиш дете, ще има успех в любовния живот, но след това прочетох и, че ако сънуваш, че раждаш дете, ще се случи, но възможно ли е, аз на 12 да родя ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Гергана
Гергана
27.12.2013 13:04
Ами ако нямаш гадже не можеш да родиш.А ако имаш гадже може сигурно да родиш или пак незнам.Слушала съм по новините че мълнолетна май че беше циганка дето родила.
1
0