Сънувах 4 пъти

Сънувах 4 пъти
Здравейте, днес сънувах много странни 4 съня. Те бяха следните:

1:Сънувах, че съм в някакво кралство вътре всичко хубаво, и че кралят ми казва, че ако направя някакви там неща(Бяха много и не ги запомних) съм могла да правя секс със синът му. . . . обаче, след като го каза едвали не умрях, и пред очите ми се появи червен образ с напдиса ''Game Over''

2:Сънувах, че правя секс с едно момче, което харесвам, но преди да го правя той искаше да започнем, но аз му казах ''Ако разкараш двамата ти приятеля'' той ги разкара (1 или 2 години по-малко е от мен)*Въпреки, че си имам гадже*, и сексът го правихме половин час с прекъсвания, защото на всеки 2 секунди отиваше да провери дали има някой, и накрая се изнервих и станах и се облякох, и той направи същото.

казах му ''Май нищо няма да стане, щом през 2 секунди поглеждаш през прозореца'' тогава той ми отговори ''Какво да направя, тъй като трябва да гледам дали приятелите ми ще дойдът, защото Калина(една приятелка на гаджето ми) като дойде не чака а направо ще отвори вратата'', добре. . . точно когато излязохме видях приятелите им, изоставих го, и те нещо си шушкаха там.

След около 2 минути бяхме с момчето което харесвам навън, споделих му, че искам да се прибера, но той поиска да ходим при негови приятели, и аз през целия път си казвах ''Трябва заради него да отслабна, защото имам малко коремче'' и така накрая го зарязах при един кантон защото играеше футбол.

3:Сънувах, че минавам покрай някаква детска площадка, и гледам някаква пързалка във формата на чушка, поглеждам вътре, и гледам, че е висока, отвън се катериш с въже и като се спуснеш, минаваш през един квадрат и ставаш като Дорис от Шрек

4:сънувах, че някакво куче ме ухапва по лявата ръка пред моето, и моето естествено немска овчарка и отиде да се сбие с онова където ме ухапа, в същия момент го извиках, и същевременно се появи момчето от втория ми сън(Кръша ми с който правих секс), и той само стоеше и ме гледаше и накрая мина с приятелите му.

Така, искам само да попитам знаете ли какво означават, и моля ви се, само недейте да казвате неща от сорта ''Ооо миличка господ тва. . сатана онова''. Атеистка съм
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
miglena
miglena
07.03.2016 17:01
Много е объркано, как ги помниш и четрите съня, аз един не мога да запомня хах
2
2
анонимен
анонимен
10.03.2016 17:33
Не бях влизал тук от близо 2 години, регистрирах се главно за да троля, поради причината, че повечето истории тук са някакви измислици и глупости, за жалост нищо не се е променило за това време, поне има на какво да се посмее човек, а колкото до сънищата ти, и аз като Миглена се чудя как изобщо ги помниш и 4та, при това подробно, добра памет. ;)
0
3
Кристиянка Петрова
Не знам,принципно имам доста добра памет,но не знам дали е от това :Д
0
3
Пламена M.
Пламена M.
07.03.2016 16:46
Нищо не значат. Плюс това няма да казваш на хората какви коментари да ти пишат. Това че си атеистка какво трябва да значи, да изключим всички коментари свързани с религията ли, смисъл така ограничаваш собствените си възможности да научиш нещо ново. Плюс това не виждам как ще има религиозни коментари, като ти явно постоянно изневеряваш на гаджето си???
25
3
Кристиянка Петрова
1:Не,не изневерявам на гаджето ми,нормално е да харесвам друг,и то това с харесването почна да става около месец,защото моя не ми отделя много внимание,и аз съм се отчаяла и малко по малко е почнало да не ми пука за него,и просто вниманието ми се е насочило към друг.
2:Еми какво да науча ново? Кажи ми? Моята сестра имаше профил преди известно време тук,и тя беше споделила съня си и някой коментари бяха "Момиченце,яко си загазила,Сатаната.... .. .. . " или пък "Само Господ може да ти помогне" или както моя приятелка е срещнала някаква жена и тя и е казала"Аз знам,че страдаш от тикове,това сатаната ти го причинява,само господ може да ти помогне,бях инвалид,не можех да говоря,повярвах в господ,и той ме изцели"
Какво да науча ново?Простотий ли?Свързани с някаква си там измислена религия
Вярвам в себе си и това е :)
1
5