Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Много сънувам, че съм бременна

Много сънувам, че съм бременна

Много сънувам, че съм бременна
Напоследък забелязвам много сънувам, че съм бременна. От начало се сънувах без корем и само си правех тестове. След време сънувах, че баща ми носи бебе в къщи новородено беше, били го изписали от болницата, но мама още била там.

Преди 2 дена се сънувах с корем и преди малко също, всъщност това ме провокира да напиша темата. Преди седмица сънувах майка ми, че ми ражда братче, беше едно такова с набити бузки, много сладко. Аз съм единственно дете в семейството.

Два дена след като са изписали майка ми от болница е получила голям кръвоизлив, на място веднага е загубила около 1 л.кръв и после не знам колко още. Било е поради лекарско невнимание-оставили са парче плацента в нея и се е инфектирало.

Майка ми изглежда е била много силна, щом лекарите се чудели как още продължава да диша, е предполагам бог не е искал да я отнеме от новороденото и дете, за което ще съм благодарна до гроб.

Преди дни си говорихме с майка ми и баба ми, с които мога да споделя всичко и им казах, че дори и вече на 17 много ми се иска да имам брат или сестра, дори да е осиновено дете.

Те казаха, че преди години са обмисляли такава процедура, баба ми не е искала да оставам само дете, но я е било стах да позволи мама да роди втори път. Така и не станало всичко и аз не знам защо.

Днес системите са сложни, трудно се осиновява, дори хора, които нямат деца от години не могат да осиновят, какво остава за семейство с дете, което за капак живее в чужбина.

Мислите ли, че сънувам това поради силното си желание да имам брат или сестра ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Силви
Силви
19.03.2012 12:19
Мили Боже та ти си още дете!!! В кой век живеем те първа завършваш учението си имаш още да учиш да работиш да разбереш неща от живота :) нещо толкова хубаво не си проваляй живота както(ромите) това е ужасно. И аз съм имала подобен сън и смятам че е това че искаш много да имаш брат или сестра както и аз искам но съм единственно дете :)
0
0
Casper
Casper
16.02.2012 09:24
Че щом си на 17 май вече ти е време и на теб да си имаш едно малко,сладко бръмбарче за което да се грижиш :)

Още повече тук в Гб има доста МЛАДИ майки че дори и на 15-16
0
0
alex_7727
alex_7727
16.11.2011 16:15
Определено.
0
1