Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Объркан, безсмислен, но ужасяващ сън

Объркан, безсмислен, но ужасяващ сън

Объркан, безсмислен, но ужасяващ сън
Здравейте.
Преди няколко дни сънувах много гаден сън и реших да го разкажа тук, за да ми кажете какво според вас може да е неговото значение.

iТака сънувах, че съм в моята стая и гледам телевизия и чувам как някой крещи от улицата " Актрисата умря" не знам защо, но под актрисата имаха предвид майка ми ( тя не е актриса нито певица и нещо подобно). Аз стоях в стаята си и плачех, при мен влезна баба ми ( майката на баща ми)и почна да ме успокоява.

Аз и казах, че ще отида на гроба на майка ми и откъснах здравец. Скъсах без да броя и накрая се оказа, че съм откъснал 21 здравчета ( а това е любимото ми число)

Изведнъж баба ми каза "..аз не разбирам" и започна да говори с някаква непозната, която и каза, че майка ми не е мъртва, а е жива била скочила в някакво езеро, което било много дълбоко, но все пак успяла да се измъкне.

Чух тропане, отваряне на врати и си помислих, че това е мама и ме търси започнах да викам " Мамо, мамо" и тя дойде при мен и ме прегърна, цялата беше мокра. Аз я питах как успя да се измъкнеш, а тя ми каза ".. нали, знаеш, че там има много гробове"

/i След което се събудих и ми беше тъжно и гадно. По принцип винаги успявам да разгадая сънищата си, но за първи път сънувам нещо толкова гадно и супер безсмислено.

Моля ви, кажете ми защо сънувам смъртта на майка ми. Тя все още е млада, защо исках да оставя на гроба й 21 здравчета и има ли нещо общо страхът ми от дълбоко с всичко това ? Надявам се да ми помогнете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Solaris
Solaris
07.01.2012 21:44
Of chetete Froid be hora "Talkuvane na sunishtata" i shte si otgovorite na mnogo vuprosi. (vmesto da rusite gluposti. nikoi niama da umre)
.
0
0
Меги
Меги
06.01.2012 20:52
НЕ съм съгласна с АНОНИМЕН !! това са пълни глупости..спокойно майка ти няма да умре :) това,че си сънувала смъртта и не значи,че непременно ще умре ;)
0
0
АНОНИМЕН
АНОНИМЕН
06.01.2012 17:15
майка ти ще умре...Само това мога да разтълкувам.Не и давай да взема разни ножове или брадви(Знам че една майка няма какво да прави със една брадва) но все пак така направи.
0
0
alex_7727
alex_7727
05.01.2012 23:32
Здравей!Ще се опитам да ти помогна.
1.Когато сънуваш смърт на близък човек, това значи, че той ще живее дълго.Ако и твоя случай е такъв - радвай се.
2.Може числото 21 да значи нещо.Внимавай в близките месеци на тази дата.
3.Може да се случи нещо, но майка ти да успее да оцелее от това нещо даже и да не е такова, което да застраши живота и.
И така...според мен сънят ти не е толкова ужасен.Успокой се, било е само сън! ;)
0
0