Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»След този сън не спирам да мисля за него

След този сън не спирам да мисля за него

След този сън не спирам да мисля за него
Здравейте на всички! Реших да споделя и аз моя сън, който започна да ме променя ДОСТА. Става въпрос за един приятел, по който като че ли се влюбвам, а имаме сигурно около 10 години разлика. . . Пълен УЖАС!

Ето го и сънят: двамата (и още други хора) сме на парти (само да кажа, че сме танцьори) и той и едни приятели си говореха нещо, мисля че беше за мен, защото го чух и се засегнах дълбоко. Обърнах им гръб и седнах на канапето като свих колената си до главата (де факто си скрих лицето от всички тях). Той дойде при мен и започна да ми се извинява и по едно време гласът му стана толкова мек и нежен, че аз както се бях свила, започнах да настръхвам. . .
Той ми говореше за нещо, но не си спомням точно за какво, но като че ли знаеше, че настръхвам, чувайки гласа му. После пък го видях в периферията си как е легнал, по скоро се е опрял на една възглавничка, зад мен и ми каза следните думи „Луд съм по теб (мисля че каза: „. . . и начинът, по който танцуваш“)“. Бях шокирана! ! !

Обърнах се към него и го питах: „Наистина? Ти сериозно ли? “, а той ми отвърна нещо от сорта „Не ми ли вярваш“ и го каза с някаква уверена усмивка на лице. А пък на танците има едно момиче, с което мислех че са нещо повече от просто приятели, но вече всичко това ми е много объркано. . . Попитах го и за нея, а той ми отвърна „Ти шегуваш ли се? С нея? . . . “ (А доколкото си спомням мисля че майка ѝ беше до нас)

И на всичкото отгоре преди дни имахме парти и аз гледах да нямаме очен контакт, но почти НЕ се получаваше. Реших да го поканя на танц и когато го поканих, той се усмихна доволно. Танцувахме - ОК, ама той има навика да гледа в очите партньорката си и аз направо бях забравила за това и. . . „умрях“. . .

Е, че оцелях - оцелях , ама не за дълго. Той пък, след като свърши песента (следователно и танцът), ми се извини, че е слял 2 стила наведнъж и че „УЖ“ ме е объркал, а аз му казах „Няма проблем, случва се. “, след което той пак ми се усмихна иии. . . . пеперудите забушуваха в стомаха ми. . .

Тръгнах си след около 15-20 мин. след като той си тръгна и вече бях на изхода като го видях отвън. . После пък стоя около 2-3 мин. и си тръгна.
. . . Често съм срещала и погледът му върху мен по време на тренировките по танци и просто. . . както казах в първия абзац: пълен ужас! Прави и смешки докато танцуваме. . . . А той е доста добър, но не знам защо е при нас (ние не сме все още много добри, пък камо ли и доста). . . Объркана работа.

Какво значи всичко това? Влюбвам се силно, знам, но има ли начин да го забравя. 90% съм сигурна, че не, защото се виждаме по 2 пъти (понякога 3) седмично. . . И моля без обиди! Извинявам се ако има допуснати грешки!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 7
51
42
32
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
КИНА
КИНА
08.02.2014 20:26
Случвало ми се е същото..
Преди много години ме преследваше един младеж, който беше много настоятелен.Отблъсквах го защото беше семеен...до момента, в който не го сънувах и се вклюбих в него до полуда..Бяхме заедно 7 години. След това всеки продължи по пътя си..
Дълги години не бяхме се виждали..но когато това се случи всичко беше прекрасно.И сега се виждаме и си прекарваме невероятно.
Когато чувствата са истински, искрени..никой няма власт над тях..дори времето!
1
0
Криси
Криси
04.11.2013 17:08
Ще ти кажа най-лесния вараинт който можеш да направиш... просто му признай, че си влюбена в него и го попитай той какво мисли... Поне ще знаеш с точност. Няма смисъл от догадки и овъртания, животът е прекалено кратък за губене на време. Не мислиш ли? :)
9
0