Дама Пика

Дама Пика
Имам много интересни случки с Дама Пика. Сега ще ви разкажа някои от тях.

Като бях по-малка постоянно викахме Дама пика.Единият път решихме да я викаме в тоалетната,понеже там е тъмно. Сложихме картата на огледалото,напръскахме с дезодорант и започнахме да казваме:Дама пика появи се тринадесет пъти.

Аз бях до вратата и ако стане нещо веднага да отворя за да влезе светлина. По едно време ме достраша и в момента, в който мислих да отворя вратата, нещо с голяма сила отвори вместо мен и буквално ме издърпа.

Преди това бяхме наредили в стаята ми едно тесте карти в кръг. Когато отидохме в стаята, кръгът беше развален. За вратата много не ми вярваха, но за картите нямаше как да е някой от нас.

После всички започнаха да ми вярват, сега няма как да ви го обясня, но ако видите разположението на варатата щяхте и вие да повярвате.

Друга случка, когато брат ми и един негов приятел искаха сами да викат Дама Пика, но решихме да записваме с касетофон. Оставихме ги сами, но с една моя приятелка стояхме на врата и подслушвахме.

След това те казаха, че нищо не са видели и аз реших да прослушам касетофона. И тога чухме, как някой казва името на брат ми. И до ден днешен отртичат да са го направили те.

Имам много истории,но ще приключа с още една. Това е най-гадната за мен случка. Аз, брат ми и един приятел решихме да викаме Дама Пика и Вале Купа и да записваме на касетофона.

Само да кажа, че касетата на която записвахме беше с някакви песни и ние записвахме върху нея. И така нищо не стана докато викахме, но когато решихме да прослушаме касетата, открихме нещо много интересно.

Имаше гласове на жена и мъж, които говореха на някакъв език, който не разбирахме, сякаш изричаха някакво заклинание, звучеше много зловещо. Никой не ни вярваше, мислиха, че ние сме го направили, а дори не знаехме на какъв език говорят.

Тази касета след два дни мистериозно изчезна. Това беше преди 8 год. и аз още я търся, защото сега има по-голяма вероятност да разберем какво се казва в нея.

А вие вярвате ли в Дама Пика ?
И какви са вашите истории ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
54
41
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (67)

Изпрати
diana009
diana009
09.12.2011 19:05
Да бе.Нямало да стане нищо от един път.Веднъж пробваш ли...вече си пристрастена.Пък и съм си много образована, поне не вярвам да неща, които може и да са само измислица. Не вярвам на нищо, докато не го видя с очите си.Хайде, че не ми се губи ценното време с вас!
0
0
мими
мими
09.12.2011 17:57
Нали знаеш отворените само се надуват,но всъщност няма за какво.И ти не можеш да ми кажеш дали съм наркоманка и за твое сведение опитването един път не причинява нищо,но явно не си толкова образована(то си е ясно щом говориш така),пък както ти си мислиш,че съм наркоманка,значи може аз да си мисля същото за теб,от къде да знам,че не е така.Като те гледам какви неща пишеш не ми изглеждаш много зряла,даже хич.Като не вярваш на такива истории,явно не трябва да ги четеш,да за едно единствено нещо си права-не мога да го докажа,но който ня вярва ако има желание да се пробва,но за нищо друго не си права,така че следователно си.....предпочитам да не го кавам,то е ясно какво е:D
0
0
diana009
diana009
07.12.2011 13:15
Всъщност да - много съм отворена!Проблем?И не ми казвай, че не си наркоманка...за да пробваш даже и веднъж трева, трябва да си мн. зле! Аз нямам никакви проблеми с дрогата, твърде съм зряла за такива глупости, които само ще ми опропастят живота.Ще пиша колкото си искам - аз вярвам на хора с истински истории, а не с глупости, които никой не може да покаже, че са истина.За сведение изобщо не съм тъпа, иначе няма да пиша такива верни неща...!
0
0
мими
мими
06.12.2011 12:29
Какво отстояване на мнение да пишеш на хора които не познаваш,че не са добре с главата и че са наркоманки.Тук много хора пишат своите истории,може някои да са лъжа,а други истина,но кой си ти,че да ги съдиш и да го обиждаш така...
0
0
лилияна
лилияна
05.12.2011 21:26
Мисля, че diana009 е права и , че трябва всеки да отстоява мнението си.
0
0
Мария
Мария
05.12.2011 16:04
Мила,кой ти е казал,че съм била напушена:D,за какви наркоманки говориш:D,да нямаш някакъв проблем с дрогата,че такива работи говориш.Ти или трябва да си много тъпа или много отворена за да мислиш,че можеш така да съдиш хората и да казваш какви са,като не ги познаваш.Като не вярваш на тези неща недей пиши.И недей моля те да говориш такива глупости-ти си наркоманка,ти не си добре с главата....,защото ти изглеждаш смешната.И за меренето на приказки не беше за теб,но явно много хубаво си го прочела:D
0
0
alex_7727
alex_7727
05.12.2011 15:07
Аз съм съгласна и с diana009, и с mimeto0o_666.Наистина трябва да се вярва на хората, които са писали истории тук,защото аз съм сигурна, че поне 80% от тях са истина.Но също така съм съгласна, че всеки човек си решава дали да вярва на нещо, или не.Никой не може да упреква някого, че има различно мнение - светът е интересен точно защото всички хора са различни и имат съвсем различни мнения. Но това не трябва да бъде причина да се караме.Тук ни обединява едно нещо - всички вярваме в едно или друго нещо и всички сме избрали този сайт, защото ни харесва.Ние сме обединени от общите преживявания и не трябва да превръщаме съновника в арена на караници и безмислени заплахи,а по-скоро да си помагаме в трудните ситуации, които сме описали. Надявам се всички, които прочетат коментара ми, да се съгласят с мен. :)
0
0
diana009
diana009
05.12.2011 14:34
Ох, всеки си избира дали да вярва или не. За мен вие не сте в ред. Като искате вярвайте си колкото щете. Пък и като си била напушена много ясно, че ще вярваш...и аз съм си много добре с психиката - не аз се напушвам и приказвам врели-некипели. Колкото искам ще си коментирам, никой не може да ми каже какво да правя, най-малко пък наркоманки като тебе, mimeto0o_666.И хич няма да си меря приказките, някой може ли да ме накара? Хайде вървете да вярвате...кат сте толкоз тъпи.
0
0