Дама Пика

Дама Пика
Имам много интересни случки с Дама Пика. Сега ще ви разкажа някои от тях.

Като бях по-малка постоянно викахме Дама пика.Единият път решихме да я викаме в тоалетната,понеже там е тъмно. Сложихме картата на огледалото,напръскахме с дезодорант и започнахме да казваме:Дама пика появи се тринадесет пъти.

Аз бях до вратата и ако стане нещо веднага да отворя за да влезе светлина. По едно време ме достраша и в момента, в който мислих да отворя вратата, нещо с голяма сила отвори вместо мен и буквално ме издърпа.

Преди това бяхме наредили в стаята ми едно тесте карти в кръг. Когато отидохме в стаята, кръгът беше развален. За вратата много не ми вярваха, но за картите нямаше как да е някой от нас.

После всички започнаха да ми вярват, сега няма как да ви го обясня, но ако видите разположението на варатата щяхте и вие да повярвате.

Друга случка, когато брат ми и един негов приятел искаха сами да викат Дама Пика, но решихме да записваме с касетофон. Оставихме ги сами, но с една моя приятелка стояхме на врата и подслушвахме.

След това те казаха, че нищо не са видели и аз реших да прослушам касетофона. И тога чухме, как някой казва името на брат ми. И до ден днешен отртичат да са го направили те.

Имам много истории,но ще приключа с още една. Това е най-гадната за мен случка. Аз, брат ми и един приятел решихме да викаме Дама Пика и Вале Купа и да записваме на касетофона.

Само да кажа, че касетата на която записвахме беше с някакви песни и ние записвахме върху нея. И така нищо не стана докато викахме, но когато решихме да прослушаме касетата, открихме нещо много интересно.

Имаше гласове на жена и мъж, които говореха на някакъв език, който не разбирахме, сякаш изричаха някакво заклинание, звучеше много зловещо. Никой не ни вярваше, мислиха, че ние сме го направили, а дори не знаехме на какъв език говорят.

Тази касета след два дни мистериозно изчезна. Това беше преди 8 год. и аз още я търся, защото сега има по-голяма вероятност да разберем какво се казва в нея.

А вие вярвате ли в Дама Пика ?
И какви са вашите истории ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
54
41
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (67)

Изпрати
Алекс
Алекс
10.12.2011 18:27
Здравейте! Да, съгласна съм с ivetoo90. На мен някаква от сайта на моята собствена история взе да ме обижда! Изобщо не е приятно и аз много мразя такива хора. А и имам едно питане към дианчето: диди, що си се писала така, както аз се пиша в последния ти коментар?
0
0
Ivetoo
Ivetoo
10.12.2011 15:26
Искам да добавя също така, че съм чела от този сайт много истории. Кои сходни с моите, кои невероятни. личи си кой си измисля и кой не, дори да видя, че някой си измисля не ко пиша за мен е загуба на време и излишни спорове. Пиша само на неща които ще ми помогнат на мен или ще помогна на някой. Прочетох историята на Мария и знам , че тя не лъже. Като не вярвате просто прескочете историята вместо да нападате. Защото ако на вас се случи, няма да ви е приятно да ви обиждат за нещо което сте решили да споделите, за да обмените историии с хора с сходни преживявания. Това , че на вас не ви се е случвало не го прави недостоверно!!!!!!!!!
0
0
Ivetoo
Ivetoo
10.12.2011 15:14
Ми това, е вече до слаба воля, но не и от наркотиците :)( говоря за твоите приятелки) някой го правят за да се харесат на някой и така. Повярвай радвам се ,че не съм от тези хора които гледат другите, без лично мнение. Не ме интересува кой какво мисли, правя това, което ме прави щаслива. Дори спрях алкохола по скоро драстично го намалих, защото осъзнах, че не ми доставя удоволствие. всичко е до воляи самосъзнание. А до историята аз вярвам, защото не са малко историите които сме чували за тези мистериозни духове. Викането на духове е опасно, не е задължително да е дама пика, просто презоваването на духове с отрицателна енергия не е много желателно. Незнам аз веднъж съм викала цветния жокер и ного интересно. Бяхме много деца в мазата и там където имаше сянка се видя сякаш, разрязан на половина някакъв клоун, бях свидетел. Видях го със собствените си очи.Всеки си пожела нещо, и до 1 -2 г на всеки се беше изпълнило желанието. Най ме очуди на сестра ми желанието. Беше плюшен заек да го получи днес в хола. Естествено това не стана но за рождения и ден получи от една приятелка заек които е облечен като клоун. До днен днешен още е у нас. Съвпадение или не незнам :) скайпа ми е fifito_90 :)
0
0
Алекс
Алекс
10.12.2011 15:01
Никого не си обидила, най-малко пък мен! :) Просто съм чела доста неща за наркотиците и може да нямам опит в това, тъй като никога не съм опитвала, но имам приятелки, които са пробвали само веднъж и винаги са ми казвали, че ще се откажат, а сега са наистина наркоманки и вече не са ми приятелки точно поради тази причина.Мога да ти кажа иве, както и на мимето, че нямам нищо против вас и вярвам на такива истории, защото самата аз съм имала такива, но просто тази е твърде...невероятна. Дайте ми духове, демони, вампири и т.н. - мога да кажа много.Но точно за дама пика ....
Иве, знаеш ли, че аз познавам alex_7727 и ми е една от най-добрите приятелки. Вчера се видяхме и ми каза да те питам за скайпа ти.Много си и харесвала като човек. Това е колкото до нея. А колкото до мен няма нужда да се обиждаме за неща, за които всеки решава какво да мисли. :)
0
0
Ivetoo
Ivetoo
10.12.2011 14:18
Още неще. Нищо лично към теб Дианче, но ми е много интервесно. Какво правиш в този сайт, като не вярваш на историите, не за 1ви път те виждам да пишеш отрицателни коментари. света е едно странно място, това че не виждаш въздуха не означава, че не съществува. Това , че не виждаш или усещаш свръхестественото не означава, че не съществува. Това е сайт, точно за това, нещакоито не може да си обясним но видно ги има. Ако не вярваш, не виждам смисъл изобщо да си в този сайт. Нищо лично...
0
0
Ivetoo
Ivetoo
10.12.2011 14:00
Ивинявам се предварително, че ще се намеся. Просто искам да добавя следното.! Историята може да е вярна :) 2 относно наркотиците, вярно е , че са пристрастяваш, НО определено не и от едно пробване. Диана говориш глупости, все едно ми казваш когато испиеш една бира вече си алкохолик, ако изпушиш една цигара вече си пушач, ако изпишиш една трева вече си наркоман пълни Глупости.Всичко е до човека, волята и организма му. Пушила съм трева 3 или 4 пъти за период от 4 5 г никога не ме е кефило, никога не ме е пристрастявала (да имам нуждата). Има много хора които пушат но решат ли ги спират. Не може да сравняваш такива хора с тези мкоито дават и последната си стотинка за наркотици. Аз съм непушач, дурпала съм си дори съм пушила цяла цигара, но не съм давала и една стотинка за цигари. Не ми харесват и не пуша в годината макс 2 цигари да съм пушила. Казват, че пристрастяват ем мен не ме , не ми харесват и това е. Незнам защо вярваш на всичко в нета.Опита учи, не мнението на случайни хора ;). Ако те е страх да пробваш за да не се престрастиш, това значи колко слаба воля имаш. Всичко е до психическа нагласа, щом вярваш толкос силно, че ще се пристрастиш става. Няма какво да обеснявам повече, може наистина да си интелигентна жена, но наистина не си запозната особено добре с тези вещества. :) извинявам се предварително ако съм обидила, някой с нещо :)
0
0
diana009
diana009
09.12.2011 23:14
Порови се малко из нета, ако не вярваш! Или най-малкото питай родителите си, които определено знаят повече!
0
0
мими
мими
09.12.2011 21:26
От един път си пристрастен?Ти чуваш ли се какви работи говориш,стваш смешна:DDD.
Много ме забавляваш...и после била образована:D,ти сериозно ли...
Пък за това,че не вярваш,казах ти-да съгласна съм докато не опиташ.И никой не те кара да си губиш времето,кой те кара да пишеш,но вече поне знам,че ти си тази която не си добре...пристарастяване от един път...хахахаха,много си забавна
0
0