Дама Пика

Дама Пика
По принцип аз не вярвам в духове, но веднъж ми се случи нещо от което и до днес ме е страх да бъда сама в тъмното на не познато място за мен.

През 2010г. на 27 Януари аз и 3 мои приятелки бяхме на село. От къде ни хрумна да се занимаваме с "Дама Пика" не знам. Качихме се на тавана в къщата през нощта в 23:45ч.

Бяхме си приготвили (няма да казвам какво точно)и карта на "Дама Пика". Когато стана 00:00ч. Започнахме в един глас да казваме "Дама Пика, появи се" повторихме го три пъти със затворени очи. Изчакахме около минута, но нищо не се получи, взехме си нещата и слезнахме долу за да си легнем.

Така мина един месец. Изведнъж на 27.02.2010г. Аз и една от приятелкит,е с които бяхме на село. Спахме в нас тогава се случи нещо ужасно. Останахме сами и вечерта към 22:30ч. Приятелката ми започна да се държи доста неадекватно, не бяхме пили алкохол, нито не бяхме вземали наркотични вещества.

Тя започна да говори на неразбираем език, аз естествено бях забравила за случката в тавана на село и си помислих, че прави някакъв номер да ме изплаши, не след дълго започнах да се притеснявам.

Тя стоеше права и не помръдваше, но продължаваше да говори на онзи език. Гледаше право в огледалото и не мигаше. Започнах да й бия леки шамари за да престане, но те не преставаше.

Погледнах за малко в огледалото, а зад нея стоеше Жена в гръб. Останах на място не можех да помръдна от страх. Моята приятелка стоеше там и не искаше да мърда. Аз се бях сковала, едвам се добрах до телефноа за да звънна на другите две момичета.

Обадих им се, вдигна ми и ми каза, че се случва нещо странно с приятелката ни. Казах й за това, което ми се случи на мен тя тръгна да казва нещо и затвори. Аз бях уплашена до смърт.

Тя стоеше таму не помръдваше в коридора и говореше сякаш с тази Жена. В този момчнт се сетих, че бяхме викали "Дама Пика". Сковах сеу чувала съм какво ли не за нея и останах там зад дивана да чакам всичко да мине, но не влоши се повече.

Приятелката ми падна на земята и започна да получава гърчове, но аз бях много уплашенау просто стоях и гледаху нямах смелост да отида до там въпрекиу че това бяха само 10 крачки. Страхът ми не ми позволи да се изправя и да отида.

Погледнах към огледалото, а Жената гледаше право към приятелката ми. Казах си на ум "Трябва да счупя това огледало.." Затворих очи за малко, стегнах цялото тялото си. Станах изтичах до кухнята, взех един тиган, върнах се в коридора.

Докато замахвах да счупя огледалото не видях себе си в него, само Жената, която се смееше, не я чувах нищо не чувах в този момент. Счупих огледалото и всичко свърши. Приятелката ми спря да се гърчи и ме попита какво прави тук на земята.

Бях толкова щастлива, но и толкова ,плашена, че нямах кураж да й кажа на момента. Бързо звъннах на другите и ми казаха, че едното от момичетата е в болница. Аз бях в депресия до 04.2011г. Другите момичета забравиха бързо забравиха преживяното, но при мен не се получи.

Момичто, което беше в болница излезна на 03.03.2010г. Така и никой не ни повярва за това го споделям тук. Ако има някой, който го е преживял да види, че не е само той. И по-добре да не се занимаваме с такива работи като "Дама Пика".. "Кървавата Мери" и т.н.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 14
57
43
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
shtangista
shtangista
07.01.2014 21:23
абе най добрия ми приятел на братов4етка му се появило нещо и и одраскало лицето нз може някой ден и аз да опитам аз ина4е на 50% вярвам на такива неща,просто сам лйубопитен.имам още една история когато кака ми била на екскурзия са опитали ето за това вярвам на 50%.
1
0
Suni Dani
Suni Dani
03.10.2013 18:13
имам фобия към огледала.ОТ СТРАХ
1
0
Алиса
Алиса
22.08.2013 14:41
Доста шокиращо звучи, а и интересно, че си запомнила и датите Вионинка. Ако е станало така си мисля, че има 2 варианта. Да сте били много стресирани и едното момиче да е получило някакъв силен шок и да е припаднало,а ти след като си я видяла в такова положение да си си създала халюцинацията, че виждаш така наречената "Жена в огледалото"
другия вариант е да се е случило наистина и някакъв демон да ви е преследвал или преследва все още. Освети си къщата/апартамента и не призовавайте духове. Вярвам в тия работи и не е на хубаво понякога.
Най-важното е да преодолеете страха, който сте си внушили. От страхът се пораждат виденията, слуховите халюцинации и дори усета за променяне на температурата в помещението, в което се намирате.
Успех и дано всичко се оправи :)
1
0
кикито
кикито
15.07.2013 14:54
виж нина добрев биг фен аз си мисля че мога да ти обясня - според мен тропането е било външен шум, след ставане даже час след това тялото все още е в процес на събуждане и не може да индетифицира от къде идва шума, а телевизорът се е изключил зареди смущение в тока
1
0
nina dobrev  big fan
nina dobrev big fan
27.01.2013 13:21
И аз имам подобна история и тъй като още не съм се регистрирала ще я напиша тук:
Бях в 5-ти клас,сега съм 6-ти.С моята фр се бяхме вманиачили по духове,демони и т.н...Знаете,на тая възраст ни друса пубертета.Ама така се бяхме вманиачили,че един ден като ми беше дошла на гости решихме да викаме Дама Пика.Вечерта към 1 часа (беше дошла на гости с преспиване)изпълнихме ритуала(не го казвам,за да не се повтаря грешката която ние допуснахме).Първо нищо нестана.След половин час чакане легнахме да спим.Вече бяхме заспали и след време,незнам колко,от гардероба се чу тропане.Котката ми беше при мен,няма как да е била тя,нямам брат или сестра а всички спяха.Чуваше се така все едно някой е затворен в гардероба и се опитва да излезе.И двете го чухме и се събудихме.Продължи минути,но дори след като спря неможахме да заспим.Пуснахме телевизора и след малко той изведнъж се изключи.Не сме го изсключили ние,защото дистанционното беше на масата и никой него е пипал,а тв-рът е чисто нова плазма,няма как да е повреден.Така и си остана загадка за мен това и продължи дълго,но след като прекъдихме и внесохме икона всичко свърши.Аз ти вярвам препоръчвам ти и на теб да внесеш икона и да прекъдите,измийте всички огледала със светена вода.Успех!
1
0
Rayna
Rayna
30.06.2012 15:55
теодоркаа, реших да спестя историята за целия "ритуал"
0
1
теодоркаа
теодоркаа
30.06.2012 10:36
Лост Гърл обръщам се към теб дама пика се вика с карта а не само с думи
1
0
Виктор
Виктор
28.06.2012 17:12
Не си правя шеги със съдбата и такива неща,но ако се случи нещо подобно с мен дано имам смелостта и куража да го изнеса със тигана или ножа :)
Пиша го в рамките на хумора
1
0