Дама Пика

Дама Пика
Имам много интересни случки с Дама Пика. Сега ще ви разкажа някои от тях.

Като бях по-малка постоянно викахме Дама пика.Единият път решихме да я викаме в тоалетната,понеже там е тъмно. Сложихме картата на огледалото,напръскахме с дезодорант и започнахме да казваме:Дама пика появи се тринадесет пъти.

Аз бях до вратата и ако стане нещо веднага да отворя за да влезе светлина. По едно време ме достраша и в момента, в който мислих да отворя вратата, нещо с голяма сила отвори вместо мен и буквално ме издърпа.

Преди това бяхме наредили в стаята ми едно тесте карти в кръг. Когато отидохме в стаята, кръгът беше развален. За вратата много не ми вярваха, но за картите нямаше как да е някой от нас.

После всички започнаха да ми вярват, сега няма как да ви го обясня, но ако видите разположението на варатата щяхте и вие да повярвате.

Друга случка, когато брат ми и един негов приятел искаха сами да викат Дама Пика, но решихме да записваме с касетофон. Оставихме ги сами, но с една моя приятелка стояхме на врата и подслушвахме.

След това те казаха, че нищо не са видели и аз реших да прослушам касетофона. И тога чухме, как някой казва името на брат ми. И до ден днешен отртичат да са го направили те.

Имам много истории,но ще приключа с още една. Това е най-гадната за мен случка. Аз, брат ми и един приятел решихме да викаме Дама Пика и Вале Купа и да записваме на касетофона.

Само да кажа, че касетата на която записвахме беше с някакви песни и ние записвахме върху нея. И така нищо не стана докато викахме, но когато решихме да прослушаме касетата, открихме нещо много интересно.

Имаше гласове на жена и мъж, които говореха на някакъв език, който не разбирахме, сякаш изричаха някакво заклинание, звучеше много зловещо. Никой не ни вярваше, мислиха, че ние сме го направили, а дори не знаехме на какъв език говорят.

Тази касета след два дни мистериозно изчезна. Това беше преди 8 год. и аз още я търся, защото сега има по-голяма вероятност да разберем какво се казва в нея.

А вие вярвате ли в Дама Пика ?
И какви са вашите истории ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
54
41
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (67)

Изпрати
Емили П.
Емили П.
15.04.2016 12:28
Ами да вярвам защото първия път с една братовчедка се опитахме да я повикаме,но в стаята ми и не се получи ,но на втория път като отидохме в банията и запалихме ароматни свещи казахме 13 пъти "Дама Пика" и чухме някакъв звук и се стреснахме а после и свещите огаснаха и ние веднага излезнахме..
1
0
dobromir
dobromir
04.12.2014 12:09
викнете дама пика и я питаите ако не каже каде е касетата счупи огледалото изгориго и го зарови после сложи едни дранчащи нещ като задранчат и ти стане студено значи буду е при теп тои е син на дявола и тои командва дама пика
0
1
адел жаклинова
адел жаклинова
07.04.2014 16:52
Вчера стана нещо много странно понеже бях поканил вкъщи решихме да а викнем дама пика.Направихме ритуалът но нищо не стана.Всички си тръгнаха останахме аз и една приятелка отидох до банята опа забравих да кажа че там сме го направили.И нали отидох до банята но не видях нищо понеже с моята приятелка остана да си при нас легнахме си някъде около 0.00 чухме един звук отидох в банята беше се счупило стъклото и лампите мигаха и вратата се беше заключила но не от мен.Успех с викането.
0
0
криси
криси
01.03.2014 15:44
Миналата година аз и още 4 мои приятелки отидохме на летен лагер на черноморец и една вечер играхме на карти и една Ния-една от приятелките ми ни попита дали ще стане нещо ако каже 3 пъти дама пика и така тя каза само веднъж и после още два пъти след това аз ,Гери и Лили и казахме да млъкне,но Ния каза че нищо няма да стане и след това Ели също каза че нищо няма да стане след 30-0 мин. дойдоха госпожите и ни питаха дали сме чули нещо и ние попитахме какво е станало и те ни казаха че някакво стъкло е паднало върху някакво дете върху лицето му след това Ния ни попита дали това не е станало заради това което тя е казала и отново каза ,,Дама Пика,, и Ели отново каза че нищо няма да стане.На другия ден понеже бабата на Ели беше дошла с нас на лагер и тя падна и там нещо си счупи крака.
1
0
нене
нене
02.02.2014 11:38
когато бях 5 клас бяхме втора смяна на училище веднъж имахме последен час физическо Бяхме 7 момичета сами на предпоследният етаж на училището в спортният салон беше скучно затова играехме на сляпа баба сляпата баба беше Амарил -едно момиче по едно време чухме че звънецът бие но Амарил не го беше чула ние решихме да се пошегуваме с нея затова изгасихме лампите и слязохме долу да си тръгваме след малко се сетихме за Амарил и се върнахме тя седеше на пейката вече разбрала за номерът когато се приближихме тя ни попита защо сме й скубали косата защо сме я драскали по гърбът след това Джеси _една от нас припадна беше в комаи се събуди след 4 дена !!!
4
1
Пламен
Пламен
07.07.2013 16:04
АЗ и едни мои приятели веднъж решихме да викаме да пика казахме 13 пъти дама пика покатай се но нищо не стана след това пак пробвахме и изведнъж стана толкова тъмно че си нямате и на идея аз видях 6 точки да светят после пак пробвахме и пак стана много тъмно но този път аз видях самата дама пика а еди от моите приятели видя знака пика

КОИТО ИСКА ДА ВЯРВА ИСТИНА Е!!!
2
0
Мардж
Мардж
02.07.2013 15:04
ХАХХАХАХХАХАХАХАХ СВЕТЪТ Е ИЗПЕРКАЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
3
2
пълно куку
пълно куку
07.04.2014 16:55
Напълно са изперкали с тези дами пика хахахах
0
2
о4ш
о4ш
18.06.2013 10:27
Да бе, и аз вчера я викнах тя излезе от огледалото и пихме уиски и гледахме По света и у нас! Стига ГЛУПОСТИ ТОВА НЕ СЪЩЕСТВУВА, хората измислят такива истории за да побъркват обществото !!!!
1
2
пълно куку
пълно куку
07.04.2014 16:57
Да и аз е викнах пихме винце гледах ме филм ядохме пуканки хахахах
1
1