Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Огледалата - портал към отвъдното

Огледалата - портал към отвъдното

Огледалата - портал към отвъдното
Вярвате ли, че огледалата са портал към отвъдното. Някои казват, че душата можела да остане затворена там, ако не се покрият огледалата при смърт на човек. Вярвате ли, че това е така? Аз по принцип вярвам в духове и поверия, но това е прекалено страховито.

В нас на много места има огледала, в стаята ми, в банята, в спалнята на нашите ( там има 3 огледала :x: ). Понякога като съм в тези стаи усещам присъствие и ме е страх да се погледана в огледалото, макар че на практика няма от какво да се страхувам. :y:

Баба ми почина преди 3 години и понякога ме е страх да се гледам в огледалото поради този факт.Трябва да спомена, че баба ми не почина в нас, а в къщата си, която е в гр.Шумен.

Според вас има ли някаква връзка страха ми от огледалата със смъртта на баба ми и има ли основание да се плаша ?

Моля, пишете коментари, имам нужда от помощ. Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Kitana
Kitana
11.11.2011 18:15
Като се почне подобна тема за огледала и отвъдното ме побиват тръпки. В стаята си имам 2 огромни огледала (на гардероба), които са точно срещу леглото ми. :X Междудругото моя прадядо почина в Шумен, но това беше много много отдавна, а и бях само на 3. Може би затова не се плаша, но понякога имам чувството, че усещам някакво присъствие. Но не се плаши, сигурна съм, че е нищо. Понякога човек може да си внуши какво ли не от истории и филми. :)
1
0
:Р
11.11.2011 17:50
Според мен няма защо да се плашиш и аз понякога усещам присъствие и не мисля, че е от огледала.
0
0