Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Портал към друго измерение

Портал към друго измерение

Портал към друго измерение
Сънувах, че съм насред някакво поле, ама то е
пълно с цветя, а по средата има една врата. Изведнъж
около мен се появяват мама, тате, гаджето ми, ама те ме
отминават, а вратата не спира да скърца.

Не знам защо, нито как, ама усещах страх от вратата. Много мислих и реших да не влизам във вратата, а само да отида
до нея и да я разгледам.

Ама като погледнах тя не водеше до никъде. И заради това реших да вляза, ама като влязох падах и така се събудих.

Моля изтълкувайте ми този ужасен сън. :yawn:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Никол
Никол
17.04.2011 14:38
Някой ще те подведе и ще се изкушиш да направиш нещо, за което не си сигурна, че си заслужава. Майка ти, баща ти и гаджето ти няма да се намесят в решението ти и да се опитат да ти попречат, но ти за авантюрата ще решиш да видиш какво ще излезе. Иначе животът ти в момента е щастлив и спокоен, но явно ти липсва тръпка. Дано да не се убиеш в тази бездна. Умната.
0
0
Maria
Maria
17.04.2011 10:39
Имах подобен сън преди години. По същия начин видях врата близките ми останаха, а аз бях любопитна да вляза в нея. Влязох и нищо, само мъгла и някакво безвремие. Всъщност след известно време се влюбих, тогава бях омъжена и реших, че това наистина е голямата любов, полудях, той беше идеален, оставих мъжа ми и продължих напред като всички близки ме предупреждаваха, че правя грешка. Е, влязох във вратата, зад която си мислех, че е щастието и пълна заблуда. Всичко се оказа фарс, мъгла и трудно излязох от тъпото положение, в което сама се поставих. Това беше преди 7 години. Към момента не съм вече с този човек, заради който нараних много хора вкл. и детето си.
Миличка, ако ти се появи възможност заради, която да направиш коренна промяна в живота си, просто внимавай. А иначе това не означава, че трябва да спреш да искаш повече. Колкото повече толкова повеме от щастието и живота. Рискувай, но бъди внимателна. Желая ти щастие, само внимавай да не те заблуди някой. Надявам се всичко да е наред с теб.
1
0