Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Контакт с отвъдното

Контакт с отвъдното

Контакт с отвъдното
Здравейте! Наскоро четох една статия за това, че починалите близки могат да ни напътстват и да ни дават съвети, независимо от това, че вече не са сред живите.

Това най-лесно ставало чрез сънищата.Според мен в това си има и истини, макар че при мен не се получи точно това, което исках.

Тези, които по-отдавна четат истории в съновника сигурно са чели един мой сън с баба ми, в който аз и разказвам за страховете ми (от духове и от смъртта) и тя ми казва да не се страхувам, защото духове и привидения не съществуват и че не трябва да ме е страх.Когато сънувах този сън изобщо не бях мислила за баба си.

Аз го тълкувах, че баба ми е решила да ми помогне да си преодолея страха като ми каже, че духове не съществуват.
Припомних ви този сън, за да подкрепя теорията в статията, която четох.

И така, напоследък съм доста отчаяна, защото имам сблъсъци с най-близките си хора и имам доста проблеми.За това един ден реших да помоля баба ми да дойде в сънищата ми, за да и разкажа това, което имам и тя да ми даде съвет.

Нали казват, че починалите могат да дават съвети, тъй като знаят какво ще се случи после с нас.Когато си пожелавах това, изобщо не изпитах обикновения страх, който ме наляга като си мисля за починали хора.А и наистина имах нужда от разбиране и съвет, даже и да е от човек, който вече не е жив.

Така и не сънувах баба ми. Тя не дойде. Не знам защо. Да не би починалите близки да се явяват само когато те си решат ?

Може би сега ме мислите за някаква откачалка, която си измисля или чете невъзможни неща, но ако има някой, който да може да ми помогне, нека да пише коментар, защото наистина искам да знам дали в тази статия има нещо вярно или е само измислица.

Знам, че е опасно да се осъществяват контакти с отвъдното, особено ако не знам как, но...наистина имам нужда от баба ми и си мислех, че ако успея да осъществя контакт с нея....ще ми стане по-добре.

Моля ви, пишете коментари, ако знаете какво мога да направя по този въпрос.

Благодаря ви предварително!!!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
гери
гери
13.04.2012 14:02
страх ме е видях умелия си чичо
1
0
н
н
13.04.2012 13:57
не се шегувай те с умрелите да не стане нещо страшно
0
0
Тъжната
Тъжната
06.04.2012 14:16
И аз искам да осъществя контакт с баща ми.. Виждала съм го не веднъж в сънищата си но така или иначе не мога да разтълкувам нищо....!
1
0
diamand
diamand
06.04.2012 00:27
Когато човек се намира в опасност,чувства се застрашен или се нуждае от помощ, може да отправи молба към умрели негови близки. Мъртвите /съществата от невидимия свят както аз обичам да ги наричам/ могат да изпращат послания до нас чрез съня, чрез трети лица, чрез интуицията ни.Но нещата не се случват както нас ни се иска. Не можем да принуждаваме невидимите.
Опитите за контакти с отвъдното са доста опасни, самите контактьорски сеанси са доста спорни.
В конкретния случай щом баба ти не ти се явява, значи всичко с тебе е под контрол. Имаш нужда да споделиш с нея притесненията си? Отправи молбата силно ,ако не се яви тя,със сигурност ще се появи някой който ще свърши всичко вместо нея.
0
0
Иван
Иван
03.04.2012 02:15
Баба ти няма да ти се яви по поръчка, а и за да ти се яви ти трябва да си душевно спокойна. Ако си изнервена, раздразнена, напрегната, агресивна и т.н. си затваряш 7дмата чакра, която е връзката с висшия разум. Починалите ти близки и пророчески сънища ще имаш само когато си напълно спокойна, иначе сама не ги допускаш до себе си.
0
0
Morena
Morena
01.04.2012 21:28
Виж си съобщенията.
0
0
Dariq-777
Dariq-777
01.04.2012 19:04
Духове съществуват и с тях не трябвя да се шегуваме.Зависи кога е починала баба ти,духовете се прераждат.Лошите по-бързо,добрите по-бавно.Не предизвикваи съдбата,ако тя иска ще се свърже с теб.
0
0