Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Денят, в който усетих светия дух

Денят, в който усетих светия дух

Денят,  в който усетих светия дух
Много желаех да имам белега на св. дух, тоест една от дарбите на св. дух, която е говорене на човешки и небесни езици.

За това има специална молитва, повтаря се с кръвта на ИСУС, с кръвта на ИСУС, с кръвта на ИСУС и после само кръвта, докато не се унесеш и започнеш да говориш небесен или земен език, който не знаеш.

Много пъти опитвах в къщи, но при мен не се получаваше, докато не отидох на гости при една сестра в бога и двете заедно коленичихме и се молехме.

Изведнаж усетих топлина в сърцето, ужасно се изпотих и започнах да говоря език, който не разбирам. Усетих голям мир и пълнота, сякаш летях. Нямате представа какво е да усешташ светия дух, самия дух на ИСУС в себе си.

Послепис за повече информация прочетете за празника Петдесятница.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (146)

Изпрати
vqrna na isus
vqrna na isus
14.11.2011 14:55
Не намирам се в Барселона.
След малко отивам до един дом за деца лишени от родителски грижи да даря нещо на дечицата, после сам на вечеря с пастор Даниел Гарсия, след което ще идем да се молим за една жена болна от спин. После съм на библейска конференция, после се врищам в хотела ще поспя малко и заминаваме за църквата в Мадрид при пастор Петров. Това беше иначе нищо ново
0
0
Атеист
Атеист
13.11.2011 14:22
Излъгали са я, че я водят на мисия, милата чак в Испанска лудница я пращат.
Мнооооогая леета!
0
0
The Indigo kid
The Indigo kid
11.11.2011 18:24
Пожелавам ти успех, но внимавай да не прекаляваш с приказките, защото знаеш, че всеки реагира по различен начин на казаното от хората, и много от тях могат да те разберат погрешно. Казвай само колкото е нужно, не колкото ти се иска. :)
0
0
иванко
иванко
11.11.2011 15:35
Горките испанци, като че ли не им стига кризата, ами и ти отиваш там. Донеси ми автограф от Давид Вия.
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
11.11.2011 14:15
Имам прекрасна новина. Отивам на мисия в Испания с председателя на ромските пастори. Връщам се в БГ на 24 декември. Така се вълнувам. Там ще проповядвам на бивши наркомани и ще прибираме бездомни деца. Може би ще пишат статии за мен както за Едуард Етер, но това не е важно. Важното е, че Исус ще се гордее с мен.
0
0
The Indigo kid
The Indigo kid
10.11.2011 22:25
Вярно си е! Осъзнаваш ли, че никой не си прави труда да прочита дори една пета от това, което пишеш ? Всички вече просто знаят, че това е поредната проповед дето си натрескала, запълвайки пространството в сайта с нежелани от никого глупости.
Прочетох историята за "Избраната от Исус" и не мислиш ли, че ако беше нещо като Моисей в 21 век, народа щеше да познае, че Бог те е пратил, както евреите познаха Моисей. Нали четеш библията, сигурно и това го знаеш. А не мисля, че досега си убедила когото и да е от нас, в каквото и да било, освен, може би, че си болна и имаш отчаяна нужда от внимание.
0
0
иванко
иванко
10.11.2011 16:33
Стига си писала бе избраницо, никой не ти чете проповедите.
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
08.11.2011 17:41
Пример на две жени, употребени от Бога.
В края на по-миналия век е живяла една Божия служителка с дарба за изцеления и чудеса-Едуърт Етер. Тя е американка от щата"Охайо". Дъщеря на баща-алкохолик.
Когато е на трийсет години, получава призвание чрез откровение от Бога за едно необикновенно служение. В това време в църквите не се е приемало и признавало служението на жените пред Господа. Сестра Етер преживява много изпити на страдания. Загубва единственния си син. Съпругът и дъщеря и не я разбират и отхвърлят призванието и като такова от Господа. Това е било школата на отричането,през която е трябвало да премине,преди да влезе в огненото помазание от Божия Дух!
По-късно тя получава опитността на кръщението си със Святия Дух! Бог започва да я употребява в западните щати за духовно пробуждане. Нейния съпруг също е спечелен за Господа. Бог върши много чудеса и знамения чрез нейния живот, за благословение и спасение на хиляди по света.
Друг пример на Божия служителка-жена, е този на Мери Слесър-Шотлантка,наречена тогава още, като"жената на Африка". Мери Слесър е работила най-много всред хора-"людоеди", наречени още"канибали", или човекоядци.В много лишения, всред тропически болести, тя проповядва Божието Слово. Бори се със суеверията всред племената. Едно такова суеверие е било, когато се раждат близнаци, да убиват едното от тях, защото според вярванията им,второто от близнаците носело нещастие.
Преминавала е голями растояния в джунглата, за да помогне и се моли за болно дете. Нещо, което учудвало туземците и спечелвало любовта им и доверието им! Самата Мери Слесър в родината си се плашила от обикновенна мишка,а в джунглата не се е страхувала от нищо,поради доверието си във всичко на Господа!
Мери Слесър умира 1914 година от лоша тропическа болест. Погребана е както Давид Ливигстън, там където е била отдала живота си в служение на другите! Последните и думи са били: Господи, освободи ме.
0
0