Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Денят, в който усетих светия дух

Денят, в който усетих светия дух

Денят,  в който усетих светия дух
Много желаех да имам белега на св. дух, тоест една от дарбите на св. дух, която е говорене на човешки и небесни езици.

За това има специална молитва, повтаря се с кръвта на ИСУС, с кръвта на ИСУС, с кръвта на ИСУС и после само кръвта, докато не се унесеш и започнеш да говориш небесен или земен език, който не знаеш.

Много пъти опитвах в къщи, но при мен не се получаваше, докато не отидох на гости при една сестра в бога и двете заедно коленичихме и се молехме.

Изведнаж усетих топлина в сърцето, ужасно се изпотих и започнах да говоря език, който не разбирам. Усетих голям мир и пълнота, сякаш летях. Нямате представа какво е да усешташ светия дух, самия дух на ИСУС в себе си.

Послепис за повече информация прочетете за празника Петдесятница.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (146)

Изпрати
Диана
Диана
21.11.2011 17:14
А Вие,които хулите надявам се да знаете,че агресията трови душата/на хулещия/.Боже, колко злоба има в тази България...Taka e, свестните хора у нас, а и не само, винаги са публично линчувани! Но и така е по-добре, колко струва онзи, който е обичан от тълпата, кому е потребна любовта на онази дребна душица, на която й затрили заводчето и другите като ! Щастлив съм се, че този човек е плют от такива хора, щеше да е страшно, ако го обичаха, те обичат онези, които им осигуряват синекурка в "завода", осигуряваща им мизерно бездушено съществуване!За пореден път си припомних основната причина да сме на това ниво, ако въобще при нас може да се говори за ниво - толкова сме злобни като нация, че просто ми се повръща. Ако някой непрокопсал комплексар живее с идеята, че е безсмъртен, нека го успокоя - никой не е! И също така имайте предвид, че пролетарското движение е леко поотминала инициатива, така че пробвайте с нещо друго. Историята един ден ще отсъди.Бог да те пази(избраната от Исус).
0
0
иванко
иванко
18.11.2011 14:31
те като те изпитват по скайпа може да гледаш отговорите от интернет
0
0
Terran
Terran
16.11.2011 16:14
@izbranata ot isus: Не искам да те упреквам, но ми се струва, че малко се вживяваш.
0
0
иванко
иванко
16.11.2011 15:58
Ти кое си от двете - баскетболист или певица. Щото аз съм футболист и баскетболист, ама няма да ме пуснат в Испания на мач. Като си мислиш, че си някаква избранница, не значи, че може да си ходиш където си искаш. Другите ученици да не са по - тъпи от тебе, че да ходят на училище, а пък ти да не ходиш.
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
16.11.2011 10:14
Така с бележка правят отстъпки на баскетболистите и певиците.
0
0
иванко
иванко
15.11.2011 15:19
Чакай малко, бе. Ти на училище не ходиш ли бе, защо си в Испания. Не вярвам да са те пуснали по средата на учебната година, ти в Испания ще ми ходиш.
0
0
Атеист
Атеист
15.11.2011 07:00
Прати малко снимки де.
Аз така не ти вярвам, но ако е вярно това, което твърдиш, бравос. Аз като един добър атеист се радвам на добрините, но все пак мисля, че си измисляш. А и дай да ти видим избраното от Исус тяло! Във вените ти тече христовата кръв, ти си свещения граал! Ти си детето на Мария Магдалена. О, Господи. Разкрих ли те.
0
0
иванко
иванко
14.11.2011 16:07
И да не забравиш да ми донесеш автограф. И от Роналдо да ми донесеш.
0
0