Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Денят, в който усетих светия дух

Денят, в който усетих светия дух

Денят,  в който усетих светия дух
Много желаех да имам белега на св. дух, тоест една от дарбите на св. дух, която е говорене на човешки и небесни езици.

За това има специална молитва, повтаря се с кръвта на ИСУС, с кръвта на ИСУС, с кръвта на ИСУС и после само кръвта, докато не се унесеш и започнеш да говориш небесен или земен език, който не знаеш.

Много пъти опитвах в къщи, но при мен не се получаваше, докато не отидох на гости при една сестра в бога и двете заедно коленичихме и се молехме.

Изведнаж усетих топлина в сърцето, ужасно се изпотих и започнах да говоря език, който не разбирам. Усетих голям мир и пълнота, сякаш летях. Нямате представа какво е да усешташ светия дух, самия дух на ИСУС в себе си.

Послепис за повече информация прочетете за празника Петдесятница.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (146)

Изпрати
дуди
дуди
08.11.2011 16:45
Оле, не споменавай напразно името Божие. А тия дето се тръшкат и уж говорят чужди езици са си за онова веселото, де. Бяха зарибили мой близък, та едва го отървахме. Аз скъпа, зная два езика, единият преподавам, но да ти кажа, учене си му е майката! Е, да, с Божия помощ, ама и с нашите усилия! А тия езици, дето никой не ги говори-що са ти? С кого ще си разговаряш ?
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
08.11.2011 15:35
Благословени да са лудите, ако съм луда. Лесно е да наречеш луд, човек който изявява истината, както е лесно да кажеш. Няма БОГ, казано е обаче: Безумния казва в сърцето си няма БОГ" и, че " Началото на Мъдростта е страх от БОГА".
Няма да отвърна на обидата с обида, колкото и да ме провокирате.
0
0
Sanitarkata ot 3-to veselo
Sanitarkata ot 3-to veselo
07.11.2011 16:29
Ми, така си е. Крайно време е да спреш да коментираш, защото това твоето не е коментар, ами абсурдна и нелепа шега с хората в този сайт. Задръсти пространството в тоя сайт с измислиците си. То не бяха истории за "невъзможната любов на Ромео и Жулиета", то не бяха сектантски приказки. Я, вместо да се занимаваш с такива глупости ела при нас. В Трето Весело такива като тебе много ги имаме. Не се притеснявай, ще има за какво да си говориш с другите. Който влезе в нашата лудница много бързо бива излекуван. Можеш да разчиташ на помощта ни.
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
07.11.2011 15:33
Ха, ха, без коментар.
0
0
дивака
дивака
05.11.2011 22:38
До Избраната от Азис :Много михаресваш, много си хубава, дори и да не те познавам или да съм те виждала. Продължавай в същия дух, не са придавай мила. Може ли да питам на колко годин си защото аз съм врачка и мога да ти кажа на колко години си. Ти си на 54, нали ?
0
0
Дивака
Дивака
05.11.2011 22:13
До Избранницата: Дано ти гръмне компютъра, че да не можеш да влизаш повече в този сайт и да зарибяваш хората, които го посещават, за да четат интересни факти. Вземи хвани "възлюбения" си и го заведи някъде да пиете нещо студено, вместо да ни причиняваш главоболие с простотиите си, а ако не ти гръмне компютъра, дано да ти изгасне тока, докато пишеш.
0
0
The Indigo kid
The Indigo kid
04.11.2011 18:40
И до Lady Bathory: Спокойно! Имаме достатъчно време да учим, така че през свободното време да се посмеем на някоя друга глупост, измислена от някой мръднал, в този сайт. (Не визирам никого).
0
0
The Indigo kid
The Indigo kid
04.11.2011 18:36
И какво значи ? Ако искам да съм част от света и ме интересува какво се случва по него, Бог ме мрази, така ли? И после пак кажи, че си нормална. Нали четеш библия и такива неща. Пише, че Бог е минало, настояще и бъдеще. Вероятно е знаел какви ще са последствията от постъпките му. И се опитваш да ми кажеш, че ни е създал, за да може после да ни намрази ? Мисля, че или логиката ти куца или само се надуваш, че си много свята и т.н.
0
0