Моята история

Моята история
Здравейте на всички. Искам да сподела моята история. Бях в един град в Германия и там работех като сервиторка. Една вечер дойде един човек, който никога не бях виждала през живота си.

Той поиска бира, аз му дадох и след това остана на бара, но аз не говорих с него. Пишех на един лист и той след 10 или 15 мин. ми каза, че баща ми е починал на моят рожден ден.

Аз му казах: ти от къде знаеш ? Той ми каза, че видял моят живот. След това започна да ми казва в миналото какво е станало. Аз му казах, че всичко е така. След това ми каза, че ще имам проблем с шефа ми след 10 дена и ще се махна от там.

Ще дойдат две момчета и ще ме вземат. Каза ми, че единият
го познавам, но той е бил с фамилия с биква А. След това ми каза, че сте живея с него 1 година и ще се разделим.

Така беше на истина. След като се разделите ми каза, ще се съберете пак след извесно време, ще живеш с него и ще имаш 3 деца и той щял да почине млад, понеже е болен.

Наистина така беше, той беше болен и не искаше да ми каже по нататък какво ще стане. Но ние сме разделени от почти 1 и 6 месеца и нямаме никакъв контакт.

Не знам какво да мисля, дали това, което той ми каза е някакво съвпадение или наистина е видял какво ще става с мен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Мъртвеца
Мъртвеца
16.07.2016 00:14
Има хора, които виждат бъдещето. Със сигурност знаеш за баба Ванга.
0
0
Огънчето
Огънчето
10.08.2011 15:36
На мен ми гледаха на кафе. Човекът е комшия на бившото ми гадже, но ни го познавам. Познавам жена му, но с нея съм говорила само за това дали е виждала бившия ми, а мъжът й ми позна всичко. Има и такива феноменални хора.
0
0
nadka biserova bodova
nadka biserova bodova
09.08.2011 15:44
Да, наистина се случи и не знам какво да мисля. Дали наистина този човек има дарба да предвижда или просто е някакво съвпадение. Много съм объркана, но дано да не е така както той ми каза. Опитвам се да не мисля за това нещо, но то постоянно ми е в главата, понякога имам чувството, че е така.
0
0
bezimennata
bezimennata
07.08.2011 15:52
Не мога да повярвам, че това се е случило.
0
0