Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Моята история - той се върна на 40 ден

Моята история - той се върна на 40 ден

Моята история - той се върна на 40 ден
Преди четири и половина години през 2008 година мъжът ми се разболя, остана без сили, а имаше диабет. Наложи се да влезе в болница с диагноза левкемия.

На 5 октомври 2008 той почина, но няколко дни преди това аз сънувах сън, в който една жена в бели дрехи - Елена /майка ми се казваше така,но тя е починала/ беше на една поляна, аз също бях там.

Попитах я какво прави, а тя каза че е дошла да събере някои хора и да ги води нагоре.След няколко дни разбрах кого е дошла да вземе. От майка ми бях чувала, че душата на умрелия се появявала на 40-тия ден да се види за последно с близките.

Скептична съм като повечето хора, но... Два дни преди четиридесетте дни да изтекат, сутринта може и да съм била полубудна - той дойде. Бях легнала встрани, мъжа ми дойде зад мен прегърна ме и ме залюля както правеше преди.

Усетих го, докоснах ръката му, наистина беше ръката му, как да се излъжа. Помня, че така се зарадвах, викам му "ти дойде", пипнах го по лицето - хладно,току що избръснато...Той беше! След секунди той се превърна в дим и буквално с изпари в противоположния ъгъл на стаята.

Това беше. Станах и погледнах часа 6,10, часа в който ставахме за работа. Толкова бях радостна. ТОЙ БЕШЕ ДОШЪЛ, УСЕТИХ ГО КАТО ЖИВ, ДОКОСНАХ ГО!...

И никой не може да ме убеди, че това не беше той или да каже, че е било сън.
А само след два месеца щяхме да празнуваме 40 години семеен живот.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 14
510
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Аз
Аз
08.02.2013 10:50
Бях на 13 когато почина баща ми. Не знам дали е било около 40-те дена, но бяхме в дневната, говорихме и той каза, че трябва да тръгва. Беше с кяфяво сако и панталон, с които обикновено ходеше на работа. Взе да се издига нагоре, сякаш го издърпваха. Аз се хвърлих върху него, прегърнах му краката, но уви! - не можах да го задържа. Замина ...
0
0
Моника
Моника
07.02.2013 10:41
Мила,да знаеш,че това наистина е той!
Винаги тези неща се преживяват на границата между съня и реалноста.Може би за да не се изплашим,ако сме напълно будни.
Аз също загубих любим преди 12 години и имам много подобни преживявания.Ако имам повечко време,ще ги споделя.
Пиши и до вестник"Лична драма"!Там има специална рубрика озаглавена"Срещи с необяснимото".Нека знаят повече хора и да не се страхуват да споделят!
Късмет в по-нататъшния житейски път!Нали сега знаеш,че Той е до теб?!
0
0
:*(
:*(
07.02.2013 00:23
Съжалявам за загубата ти. Мои близки приятели също са ми споделяли че са виждали близките си, едва ли си въобразяваш. Каквато и да е мистерията на живота любовта ще ви свърже отново. Красиво е това което сте изживели много малко хора го постигат в живота си.
0
0
Николета
Николета
06.02.2013 23:00
Аз просто не знам какво да кажа.. Това е невероятно!!
0
0
Aneta
Aneta
06.02.2013 21:17
Мойте съболезнования това е найстина тъжно и красиво.Любовта е вечна...
0
0