Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Моята починала приятелка

Моята починала приятелка

Моята починала приятелка
Здравейте. Сайта е много хубав и интересен, следя го с голям интерес. Ето моята история - преди месец почина моя приятелка, по нелеп, ужасен начин... потрсени сме от това...просто не го вярвам, а измина месец,но все се надпвам, че тя ще се появи, че ще я видя ...

Сънувам сънища, които ме плашат, защото моите сънища винаги са ми предсказвали нещо ... първо сънувах че сме двете и тя е починала, но се виждаме и тя ми разказва как е там /където е тя/ каза, че е много хубаво и много пъти ме викаше казваше:
- ела, ела да видиш какво е хубаво, ела ела ... а мястото където бяхме /в съня ми/ не беше познато или нормално място, имаше много силна бяла светлина, не слънчева, а бяла, но много красива, приятелката ми се усмихваше, дори помня, че казах нещо и тя се разсмя,беше изключително спокойна... това беше единият сън..

В Другият сън тя беше жива, бяхме излезли на някакво парти и нея я болеше стомаха, аз много се бях притеснила спомням си, че и казах "Спокойно, няма да те оставя никога, тук съм", а точно това и казах 2 дни преди тя да почине... в съня си се скарах с най-добрия си приятел, той си тръгна, а аз останах при нея ..само това си спомням.

.. и третият сън, който вдействителност най-много ме изплаши беше миналата нощ. Видях как приятелят на приятелката ми я носеше на ръце починала и в един миг нещо зад мен отцели приятеля и със стрела и в съня ми той почина и си отидоха заедно... аз в реалнип живот не съм била близка с него, само познати покрай нея... моля ако някой има някаква представа да разтълкува сънищата ми, четох много, но не намирам точно обяснение...

Благодаря ви за отделеното време.Не спирайте да се радвате на близките си, да им казвате колко ги обичате ... радвайте се на всеки миг...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
bibi_miro
bibi_miro
09.10.2010 19:13
Моите най-искренни съболезнования за приятелката Ви. Разкажете как е починала, може да има нещо общо и със сънищата Ви ?
0
0
Вероника
Вероника
09.10.2010 14:47
Здравейте.
Смятам, че отговора на въпроса и обяснението на съннищата си, го знаете самата Вие, и той проличава ясно от това, което сте написали още в самото начало: просто не го вярвам, а измина месец, но все се надявам, че тя ще се появи, че ще я видя.
Всяка смърт на близък човек е тежка, но с времето преодолима. Когато загубим човек, починал от естествена смърт, сънуваме рядко или никога сънища свързани с него, защото виждайки го на легло, болен, ние като че ли се примиряваме по- бързо с неговата вероятна смърт, дори още преди да се е случила. Съзнанието ни разполага с време да осмисли и да се подготви за неизбежната смърт, когато обаче близкия е починал неочаквано, съзнанието ни не може, а й не иска да преосмисли случилото се. Макар и вече да сте запознати с фактите, да сте присъствали на погребението и пр. съзнанието ще приеме това много по - бавно и преходно ( и това е Вашата защита срещу неочакваното). Тук на помощ за преодоляването на случилото се, идва вашето подсъзнание, което в поредица от сънища късче по - късче Ви дава силата да го преодолеете, съвсем смирена да спрете да се надявате, че тя ще се появи и че ще я видите отново тук на земята. Сънищата Ви нямат друго значение. Всяка една тежка загуба за човека, преминава през няколко етапа, първия от които е именно отричането, с времето обаче се преодолява всичко. Ето, че и вие сте на път да сложите край на тази илюзия, и да приемете смъртта, като нещо естествено, като нещо което един ден ще застигне и мен и Вас и всички ни. Будизмът учи поклонниците си, да вярват, че всеки един ден е крачка към смъртта, и тук смъртта като един възход, като момент на истинското себепознание и себеоткриване. Дори в някои култури момент на траур е раждането, а смъртта е повод за щастие, защото ние тук сме пътници в странство, а именно след портала човек усеща къде е истинският му пристан и дом.

Поздрави, В.
2
0
Елена
Елена
08.10.2010 16:30
От какво е починала твоята приятелка и как се е казвала ? Трябва да запалиш свещ в църквата и да и се прочете упокойна молитва - духът и неспокоен - направи го това и тя ще си отиде спокойна. Само съвет давам.
0
0