Моята приятелка

Моята приятелка
Казвам се Лора и ще ставам шести клас. Значи от първи клас имам една най-добра приятелка. В края на четвърти клас родителите ми казаха, че трябва да се преместим в София (преди живях във Видин) и с нея си обещахме да не намерим най-добра приятелка и винаги да се помним.

Станах пети клас и тя си направи фейсбук. Имаше много снимки с мен. Имаше и снимки, на които пишеше BFF и ме тагваше мен. Направи си албум "хората, които най-много обичам" сложи ме и мен в албума.

Моето село е близо да Видин и винаги, когато ходех там я виках да излезем. В края на пети клас покрай Гергьовден пропуснах един ден от училище да ида да я изненадам, все пак от Видин до София си е далеч пътя. Много си я обичах.

Сега влизам във фейсбука, има много нови приятели, започнала да слуша друга музика и всички снимки с мен, там снимките с BFF-то и "хората, които най-много обичам" ме няма. Включва си много често скайпа, но не говори с мен.

Моля кажете ми какво да правя, дали все още ми е приятелка ? :cry: :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
успех
успех
24.05.2016 18:09
Коментари (9)
+0

-0

Отговор


успех
2016-05-24, Оценка 5.0 от 5 за Имам чувства към друга жена
Пращам ти това писмо с пожелание, всичко написано в него да се сбъдне. Това е Китайско учение. С пари можеш да си купиш къща, но не и дом. Можеш да си купиш легло, но не и сън. Можеш да си купиш часовник, но не и време. Можеш да си купиш книга, но не и знание. Можеш да си купиш положение, но не и уважение. Можеш да си платиш за лекар, но не и за здраве. Можеш да си купиш живот, но не и душа. Можеш да си купиш секс, но не и любов. Можеш да си купиш всичко материално, но не и духовност. Китайското учение носи късмет, защото пращането на положителна енергия чрез добрите пожелания е най-добрият начин, за да помогнеш на ближния. Началото е в Китай. Това учение вече 8 пъти е обиколило света. Но ето, че този път, то ще донесе щастие и на теб. След като получиш това писмо, ще станеш щастлив. Това не е шега! Ще ти се усмихне късметът! Препрати това писмо по интернет или по пощата на хора, които се нуждаят от щастие. Не изпращай пари, защото щастието не се купува с пари. Не пази писмото повече от 96 часа. За това време трябва да си го изпратил. През 1997г. писмото е било получено от млад човек. Той си обещал да го изпрати, но отложил това за после. Което означава, че задържал писмото повече от 96 час По-късно го препратил, както си бил обещал. И сполучил - оженил се щастливо за любимата жена и му се народили много и хубави деца. И така той продължил веригата на щастието. Не забравяй, не изпращай пари и не подписвай писмото. Изпрати само 20 копия и почакай, за да видиш какво ще ти се случи след няколко дни. Учението е било създадено от китайски монах от манастира Шао лин, където е събрана мъдростта на света. Аз ти го пращам, защото ти си длъжен да помогнеш то да обиколи земното кълбо. Изпрати 20 копия на свои близки, познати и приятели, и дори на непознати. В течение на няколко дни ти ще получиш добри новини, или ще ти се случи приятна изненада. Това е истината, даже и да не си суеверен. Това ти беше изпратено за късмет. Благодарение на някой, който иска да ти помогнe"
0
0
миси
миси
06.04.2012 14:33
може би е спряла да влиза във феизбук и го е дала на някой
0
0
Любомира
Любомира
12.12.2011 23:39
Здравей, Лора, аз също съм от Видин родом и уча в Пловдив имах най-добра приятелка, която отиде в Благоевград и полека лека започнахме все по-малко да си пишем, хората се променят, нормално е... ако ти я обичаш, остави я да си има и други приятели, не се обсебвай толкова много, ако имаш нужда да споделяш с нея, защо чакаш глупавия скайп или пък фейсбук, живеем в модерни времена, в които най-бързия начин за контакт е GSM-ът, пък и сигурно имате безплатни минути една към друга тъй че, давай момиче ! Междувременно ти пожелавам в София да срещаш само добри хора и да имаш нови и истински приятели. Истинските приятели не се забравят, но не е редно и нон стоп да са заедно. С времето ще го разбереш.
0
0
Лора
Лора
18.09.2011 12:40
Амм дано да е така.
0
0
Фло
Фло
17.09.2011 23:38
Бъди спокойна, това се случи и с мен. Сигурно не иска да ти пише името умишлено, просто не иска да стане нещо лошо.
0
0
Лора
Лора
15.09.2011 08:23
Надявам се да си права.
0
0
Момичето, като теб.
Момичето, като теб.
14.09.2011 18:34
Здравей, и аз съм за 6-ти клас и също се преместих от Пловдив в едно малко селце. Повярвай ми, тя никога няма да те забрави! Знам го от личен опит.
0
0
Лора
Лора
14.09.2011 08:30
Извинявай Марио, не те разбрах, какво искаш да кажеш.
0
1