Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Свещите ни се наклониха една към друга

Свещите ни се наклониха една към друга

редакция:
Свещите ни се наклониха една към друга
Здравейте!
Бих искала да споделя какво ми се случи на цветница ...
Малко предистория - със съпруга ми сме разделени от известно време и не живеем заедно. От 4 месеца имам приятел с който се виждаме и излизаме.

На цветница бях с приятеля си на Бачковския манастир. Влязох в църквата и запалих свещички. Едната беше за мен, други две за децата ми, за съпруга ми и накрая реших да запаля една и за приятеля ми.

Какво бе учудването ми, когато моята, тези на децата и на приятеля ми се наклониха една към друга и загоряха заедно, а тази на съпруга ми отиде в обратната посока. В първия момент си помислих че е случайно, започнах да въртя свещите и да се опитам да ги изправя, като всички останали на свещника .... но не успях .

Играх си така около две минути и накрая се отказах . Оставих свещите така ...
Дали това е знак ...или просто случайност ...
Това ме тормози, защото с този мъж сме само от 4 месеца заедно и незнам как ще се развие връзката ни . Той е разведен ... но аз все още не съм ...

Незнам какво да мисля ...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
йоана
йоана
Аз съм на 12 години и миналата година когато бях на 11 ми се случи подобно нещо със свещичката ми в църквата на Шумен. Както я държах изведнъж започна да се мърда напред назад..имах чувствато,че ще я изпусна,но не я изпуснах.Огледах се наоколо нямаше хора след това да не би да се е закачил някой конец на ръката ми , но нямаше нищо...Веднага излягах и отидох при баща си ,а той мисли ,че това е плод на въображението ми :( , а не е така наистина ми се случи !
09.05.2013 15:58
зора
зора
Според мен това е знак. Може да означава, че ти и твоят приятел ще се сближите заедно с децата. А съпруга ти вече няма да е част от това.
09.05.2013 08:29