Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Свещите ни се наклониха една към друга

Свещите ни се наклониха една към друга

Свещите ни се наклониха една към друга
Здравейте!
Бих искала да споделя какво ми се случи на цветница ...
Малко предистория - със съпруга ми сме разделени от известно време и не живеем заедно. От 4 месеца имам приятел с който се виждаме и излизаме.

На цветница бях с приятеля си на Бачковския манастир. Влязох в църквата и запалих свещички. Едната беше за мен, други две за децата ми, за съпруга ми и накрая реших да запаля една и за приятеля ми.

Какво бе учудването ми, когато моята, тези на децата и на приятеля ми се наклониха една към друга и загоряха заедно, а тази на съпруга ми отиде в обратната посока. В първия момент си помислих че е случайно, започнах да въртя свещите и да се опитам да ги изправя, като всички останали на свещника .... но не успях .

Играх си така около две минути и накрая се отказах . Оставих свещите така ...
Дали това е знак ...или просто случайност ...
Това ме тормози, защото с този мъж сме само от 4 месеца заедно и незнам как ще се развие връзката ни . Той е разведен ... но аз все още не съм ...

Незнам какво да мисля ...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
йоана
йоана
09.05.2013 15:58
Аз съм на 12 години и миналата година когато бях на 11 ми се случи подобно нещо със свещичката ми в църквата на Шумен. Както я държах изведнъж започна да се мърда напред назад..имах чувствато,че ще я изпусна,но не я изпуснах.Огледах се наоколо нямаше хора след това да не би да се е закачил някой конец на ръката ми , но нямаше нищо...Веднага излягах и отидох при баща си ,а той мисли ,че това е плод на въображението ми :( , а не е така наистина ми се случи !
0
0
зора
зора
09.05.2013 08:29
Според мен това е знак. Може да означава, че ти и твоят приятел ще се сближите заедно с децата. А съпруга ти вече няма да е част от това.
0
0