Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Бягство към щастието

Бягство към щастието

Бягство към щастието
Здравейте. Ще споделя с вас един мой сън.
От доста време харесвам едно момче от училището ми. И сънувах странен сън с него.

Сънувах, че вече с него сме заедно и той ме кара да избягаме в неговия град и в неговата къща. Аз се съгласявам, разбирасе.

След това сънувах леля ми, която има чисто нов автомобил и ние с нея сме в него и някакви странни същества искаха да разбият вратите и да ни убият. Беше старшно. Но се спасихме.

След след това магически се пренесох на спирка, момчето беше при мен. С него се качихме в бус за неговия град, а вътре в буса бяха се събрали негови приятели, които ме гледаха странно. Те го попитаха коя съм аз, а той отговори "Моето момиче"!

След като пристигнахме, слязохме от буса и валеше страшен дъжд. Там сестра му вървеше с мен, държейки чадър. Веднага влязохме в дома му, а майка му ни нагости, но през цялото време ме гледаше на криво.

Баща му беше страшно дебел чичко, бях уплашена. Около мен нямаше много приятна обстановка. След това моите родители звъняха да ме питат къде съм. Казах им, първоначално се ядосаха, но после се съгласиха да остана там.

Странното беше, че момчето в съня ми беше кротко и тихо. Беше много, много мил, а в реалността е отворен и разкрепостен.

Моля Ви, ако знаете какво казва този сън, споделете коментара си с мен! Благодря предварително! :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Бат Салам
Бат Салам
08.02.2014 00:16
Ще ми дадеш ли номера на дилъра ти?
0
0