Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Приятелка ме викаше за помощ

Приятелка ме викаше за помощ

Приятелка ме викаше за помощ
Здравайте. Сънят беше много дълъг, но като цяло помня всичко. Имам една приятелка, с която вече не се чуваме, не поддържаме връзка.

Сънувам, че тя ме вика за помощ. Каза ми: "Никол, аз съм много зле, ела да ми помогнеш" ( или нещо такова). Аз й казах, че не мога, защото ще ходя при приятеля си, който не е от моя град. (всъщност ние не сме се виждали още).

И след малко се озовах у тях ( а никога не съм ходила там), с още 2 мой приятелки. Влизам в къщата и нямаше някой и се качих към неговата стая, а там седеше въпросното момиче, което ме викаше за помощ.

Аз я попитах какво прави там, а тя ми каза нещо, което не помня, за съжаление. След това аз излязох на двора и имаше погребение, обаче ковчега го заравяха на двора, не на гробище. Нямаше много хора, само най-близките.

След това влязох в къщата пак и майка му на това момче( не съм я виждала, но усещах, че е тя). Казах й: Здравайте, но тя беше много тъжна и ми каза: "Здравей". седеше до някакъв телефон.

След това излизам на двора и имаше купон, някакво празнуване с много деца. Играха на някакви игри. После си пускаха музика.

Аз се качих нагоре в къщата и там седяха 2 момичета. Седнах при тях ( в неговата стая ) и тя ме питаха нещо, а аз не знаех какво да им кажа.

После пускаха някакви записи, на които говорим аз и той. След това някаква жена влезе, с ужасен поглед, стара жена, и държеше торта, като ми каза, че аз съм я донесла.

Беше червена тортата, във формата на таралеж и ме пита носът от какво е направен. Аз й казах, но тя ми каза, че не е така.

Помня, че тази стара жена имаше забрадка. После аз звъннах на това момче по телефона и го попитах къде е
и той каза, че сега излиза от банята.

Аз не исках да ме вижда и започнах да бягам и се скрих в кухнята зад вратата, но той ме чу и влезе. Видя ме и ми каза: "Ще те убия. Обичам те".

И не ме пипна, въобще и излезе в коридора и ме чакаше да излеза. Излязох, вдигна ме на конче и ме заведе в стаята си.

После помня, че ме удари с червена пръчка и аз му показах как ми се е зачервило. После се расърдих нещо, легнахме на леглото му.

Аз легнах с гръб към него, той легна, лежа така, после ми хвана ръката и ме гушна. После сънувах, че съм на Търново с вуйчо и му звъня и му казах къде съм.

Помня, че телефонът ми беше развален. И аз като му го казах на него, той каза, че описанието на дома му съвпада много с това, каквото е всъщност.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати