Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Един сън с послепис

Един сън с послепис

Един сън с послепис
Здравейте. Искам да ви разкажа моя сън и ако може дами помогнете да го разтълкувам. До преди да видя къщата на комшията ми, не си спомнях, че съм сънувал.

Сънувах, че някой е убил моя комшия, който не харесвам особенно. Помня, че като минах у тях беше много пусто, помня че сина му плачеше.

След това изведнъж се озовавам в кръчмата. Там виждам двама познати, седнали и ядат шкембе чорба. Те са двама братя, с които сме на здравей, здрасти.

Те ме поздравиха и аз тях, и отидох на бара. Аз казвам как е, бива ли я (за чорбата). Те поклатиха глава в знак, че не е хубава.

Аз погледнах на бара беше и видях недоизядена една паничка с чорба. И май си поръчах кебапчета. Помня също, че всички като че ли знаеха за смъртта да комшията.

Това помня само. Странното е, че преди време сънувах, как се пребирам към нас и преди да пресека улицата, една Волга се блъсна в къщата на комшията, за който става въпрос по - горе.

Аз отидох да видя какво става и да помогна, но като видях всички бяха мъртви, с тежки рани по лицето. Не си спомням колко бяха вътре.

От този сън на другия ден започна да ми играе дясното око, много силно почти по цял ден. След три седмици ми умря кучето, беше малко, скоро си го бях взел.

До преди този момент не го бях пускал на разходка. Прибирам се от работа и сякаш нещо ме накара да го взема с мен до реката и да го уча на команди.

След тваа отидохме там и видях един човек с крави, които прибираше от паша. И като ги видя, то тръгна да се връща. И аз му викнах и то дойде при мен и го хванах и го милвах.

Като се приближиха на около 15 метра кучето започна да умира, не знаех какво да правя, просто започна да се задушава.

Умря в ръцете ми за 1-2 мин, беше ужастно. Опитах се да го спася, бръкнах му с пръст в устата, да не би да си е глътнало езика, но просто телцето му увисна безжизнено в ръцете ми.

Много се натъжих, все едно е било писано така да стане.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати