Сън или пророк ...

Сън или пророк  ...
Здравейте. Преди 1 седмица аз и моя приятел сънувахме един и същи човек, който е наш близък приятел.

Аз сънувах една права улица, на която имаше жена полицай и момчето беше там с колата си. Повиках го да дойде при мен, но той влезе в една тъмна стая и ми каза:НЯМАМ ВРЕМЕ!

Моят приятел пък сънувал, че с това момче отиват на война.

На сутринта ни се обадиха и ни казаха че това момче и още един наш приятел са катастрофирали и са в много тежко състояние.

Едното от мочетата почина. Лека му пръст.
А момчето, което сънувахме го чакат, почти няма надежда и за него.

Мисля си, че тази черна стая, в която го видях в съня си беше знак за това. Наистина останах потресена от това нещо.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
teodora
teodora
20.01.2011 08:41
Dairdis няма нужда от тълкуване и двете момчета починаха. Може би този сън е бил един вид предупрждение за това, което ще се случи. Потресаващото за мен бе, че събитията които сънувах бяха се случили наяве.

Нека почиват в мир.
0
0
???
???
18.01.2011 15:53
Абе ей, Dairdis нали момичето е написало какво е сънувало. Ясно си личи какво говори сънят. Не знам какво се правиш на разбирач, та само баламосваш хората ? Трябвало да се свържат с теб по скайпа.Май ми се струва, че няма с кой да си пишеш по скайпа и си търсиш рибки. Сънуваш ли черен цвят, значи ти предстоят премеждия и опасности, но ти предстои и отърсване от мъка или проблем. А пък сънуваш ли, че някой отива на война значи, че късмета ще го напусне. Това е. Какво само ще размотаваш хората ? Ей, хорица, не вярвайте на такива измамници, които казват свържете се с мен и ще ви кажа или пък прати ми пари за да ти помогна.
0
0
Valentin Vulchev
Valentin Vulchev
18.01.2011 14:12
Здравей. Моля ви свйжете се със мен и кажете и на вашият приятел незабавно да се свържат със мен на моя skype: Dairdis .Занимавам се със сънища от доста време и искам да помогна и искам да разбера да не би да става за сереозно предупреждение.
0
0