Сън или реалност

Сън или реалност
Здравейте!Наскоро сънувах доста реален сън,който искрено се надявам да не е реалност.Ще ви го разкажа:
Един ден с майка ми баща ми решихме да отидем на почивка в малко и спокойно градче.Когато бяхме там нямаше хора-само един ,който обслужваше хотела(малко приличаше на бездомни,но беше дружелюбен). С майка ми решихме да отидем да разгледаме красивата природа-по точно едно красиво съвсем малко(около 1м) водопадче.По пътя питах майка ми колко жители има в това ''градче'' и тя най-спокойно ми отговори-колкото в София(и това отлично си го спомням)- макар, че нямаше и жива душа.Продължихме и видяхме много делфини във водопада-около 6-8(не си спомням точно).

Точно зад водата,която се стичаше от водопада имаше изобилие от злато.Като го видяхме с майка ми,тя ме дръпна за ръката и се втурнахме нанякъде....тогава се събудих. Знам,че делфините са знак за смърт,а златото за болест.Много се притеснявам, защото баба е зле... и се чудя дали е просто сън или ще се случи и трябва ли още от рано да се посъветваме с медицинска помощ,защото не искам сънят ми да се превръща в реалност...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
angel4e
angel4e
24.01.2013 19:12
Напоследък сънувам доста странни сънища,които ме плашат,стряскам се и се събуждам.Благодаря за съвета :)
0
0
АЗ
АЗ
24.01.2013 08:43
Не знам какво значи,но съм чела,че като се събудиш след притеснителен сън, трябва като се миеш с първата вода да й говориш/на водата/-да измие лошото!
0
0
Михаил
Михаил
22.01.2013 22:07
Може би делфините са знак за смърт (в съня),защото за да те спасят трябва да си в смъртна опасност и от там-знак за смърт.Но може и да е за друго.
0
0
angel4e
angel4e
22.01.2013 20:06
и аз се учудих,но в съновник пишеше ,че означава смърт...копирах това което пишеше:
Видиш ли насън делфин, значи очаквай близък човек или роднина да умре. Сънуваш ли, че чуваш звука на делфин, без да го виждаш, значи ти предстои да чуеш новини, който ще те разтревожат. Видиш ли насън делфин далече във водата, значи че очаква смърт човек, който не ти е толкова познат и близък. Сънуваш ли, че делфин спасява живота ти, значи ти предстои да преминеш през смъртна опасност.
0
0
zefit
zefit
22.01.2013 06:53
Това изобщо не е вярно!Делфините са най-интелигентни сред останалите животни,затова няма начин да са знак за смърт.По-скоро за живот,защото могат да спасят човек.Златото също не е знак за болест.Златото символизира Слънцето,богатството и т.н.
0
0