Сън или реалност

Сън или реалност
Напоследък се случват много странни и необясними неща край мен. Снощи сънувах, че вместо таван, в спалнята ми имаше голям отворен прозорец, от който идваше ужасно силна и ослепяваща светлина.

Бях си закрила лицето, но в същия момент нечии ръце ме докоснаха. Когато си махнах ръцете, видях една неземно красива жена.

Тя беше на около 28 години, с червена, къдрава и дълга до кръста коса и кожа бяла като порцелан.

Имаше големи сочни устни, а очите и бяха светло - зелени, толкова проницателни и лишени от всякакъв вид емоция. Беше облечена с бяла ефирна туника.

Съвършената красота бе самата тя. Опияних се от нейното божествено излъчване. Следеше ме през цялото време и сякаш ми разчиташе мислите, докато аз я гледах глупаво.

След това изчезна и светлината намаля. Погледнах към прозореца, от който се подаваха хиляди ръце, протягащи се към мен. Чувствах се замаяна.

Исках да хвана някоя ръка, но вътрешен глас ми каза: "Все още е рано за теб" и се отдръпнах отчаяна.

След това се събудих. Няколко въпроса изникнаха в главата ми. Какво се беше случило преди малко ? Коя и каква беше тази жена и какво искаше от мен ?

И така, не можах да мигна до 05:00 часа. Ще се радвам, ако някой ми разтълкува странния сън. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Незнакомка
Незнакомка
27.01.2010 09:48
Да, вероятно си сънувала отвъдното, а красивата жена е нещо като пазителка на вратите за там. Лишеният от емоции поглед и изключителната красота са символ на безсмърната Справедливост, абсолютна и съвършена. Не се страхувай, още имаш време или са ти го дали. Но се замисли, не трябва ли да оправиш някой сектор от душата си.
1
0
Присила
Присила
24.01.2010 20:35
Аха.
0
0
Мониту
Мониту
24.01.2010 18:04
Ами не се притеснявай. Не е необходимо. Това е просто сън. Моят съвет е, да се посъветваш с някой специалист, който разбира от съновници и изобщо от сънища, и да го попиташ лично какво означава сънят ти.
0
0
Присила
Присила
24.01.2010 14:33
Хмм, най - вероятно.
0
0
Иван
Иван
24.01.2010 12:56
Ами явно си сънувала отвъдното, където твоите близки и приятели от предишни животи те чакат, но както са казали ти е рано.
1
0