Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Толкова ми е странно

Толкова ми е странно

Толкова ми е странно
Здравейте аз съм Нина. Много често, ми се случва някакви много обикновенни и кратки неща.

Имам чуството, че са става ли и преди. Всичко е еднакво. Знам кой какво ще каже, знам кой как ще е облечен.

Имам чуството, че съм ги сънувала. Не знам дали е дежавю, но е толкова реално.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Нинчето
Нинчето
18.12.2010 10:25
Да и при мен е така, но съвсем случайно, ако си помисля нещо лошо и то става. Имам чуството, че съм най-голямия кърак на тоя свят. Оня ден някак си мина през главата, че ще си загуба телефона и така стана. Чисто нов телефон, който ми е още на изплащане и то хубав nokia x3 и го изгубих. Човек съм, просто нормално и аз да мисля, ама трябва ли винаги да става така ?
0
0
zazzzzzz
zazzzzzz
15.12.2010 23:08
И с мен става така, и не се е случило само едно нещо, а много неща, не е дежа вю - сигурна съм. Да, на всеки се случва, но рядко, не се случва всеки ден или през ден нали. Сънувам нещо и то става на другия ден, помисля си нещо и стане точно така, какво е. Това не мога да си го обясня. Имам много случки, но ще е дълга история за да ги напиша, знам само че се случва нещо и не знам какво, но искам да разбера какво е то. Понякога се страхувам, когато стане нещо лошо, което съм сънувала или помислила, но понякога ми харесва, когато е станало нещо хубаво. И се радвам и се страхувам. Някой може ли да ми каже какво е това, което ми се случва и което става ?
0
0
Нинчето
Нинчето
11.12.2010 17:39
Благодаря ви много за съветите.
0
0
пони
пони
11.12.2010 13:51
Веднъж ми казаха, че който варви по отредения му път и изпълнява мисията си, често получава дежа ву. Може би и твоят случай е такъв. Само не откачай, а приеми нещата такива каквито са и варви уверено напред. Сигурно ме мислиш за ку-ку, де надявам, че всичко ще е наред с теб.
0
0
нина 2
нина 2
11.12.2010 13:46
Здравей Нина. Аз също се казвам така. По някой път и на мен ми се случват такива странни неща. Например понякога познавам какъв ще бъде денят ми(нещо като ясновидка се проявявам), друг път изобщо. Когато не знам колко е часа си поставам за цел да позная и познавам с точност. Друго е, че понякога като си седя на леглото ми се струва, че е същото че преди е било точно този момент. Също така ми се струва, че познавам хора, които действително не съм и виждала.
0
0