Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Починалата ми баба...толкова много ми липсва

Починалата ми баба...толкова много ми липсва

Починалата ми баба...толкова много ми липсва
Здравейте, преди една година почина моята баба, за мен тя беше повече и от майка, защото ме е отгледала от бебе и правеше всичко за мен. Всяка вечер се повтаря един и същи сън сънувам, че я виждам и започвам да плача от радост и от тъга, казвам и ”защо не ни каза че си жива” а тя само ме прегръща, рядко ми отговаряше, немога да ви опиша как се чувствам когато ме прегърне или целуне, не знам дали съм се чувствала някога по спокойна и лека като перце, сякаш, забравям за всичко и всички проблеми.

Когато я сънувам и се срещнем винаги се случва едно и също аз знам, че е починала и когато я видя изпадам първоначално в шок. Случвало се и да я сънувам няколко пъти в някаква гора, след това сънувах веднъж, че сме в някаква гора и с нея и още няколко роднини се изкачваме по някаква скала или нещо като байр, когато се качихме на върха имаше един гроб и на него бяха имената на нея и на дядо(той също почина преди 10г. ) и започвам да плача и баба също, започва да плаче с мен на собствения си гроб.

Вече започнах да я сънувам в малко по-различни ситуации, но винаги когато я видя в съня си започвам да плача до такава степен, че немога да си поема въздух и все едно имам буца в гърлото. (възможно ли е да имам гузна съвест за нещо, неизказани, думи или незнам, понеже когато почина ня бяхме при нея, а на почивка и неможахме да се сбогуваме)Моля ви за някакъв съвет и мнения
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Veliko Mitev
Veliko Mitev
23.01.2018 18:03
Аз преживях същата загуба и често имам като твоите сънища. Мисля, че това е реакция на съзнанието, което се опитва да се справи с болката и загубата... След време ще го преживеем и ще сънищата ще отминат. Просто трябва да сме силни.
18
8
Пламена M.
Пламена M.
22.01.2018 17:19
О, не е гузна съвест, просто е мъка. Няма как, трябва да го преживееш. Духът на баба ти все още е тук, иска да се грижи за теб, но трябва да я пуснеш да премине отвъд. Да, знам, трудно е, но това е по-добре за всички. Тя отива на едно по-добро място, а твоята изстрадала душа ще се успокои. Мир на праха ѝ.
11
8