Починалата ми баба...толкова много ми липсва

Починалата ми баба...толкова много ми липсва
Здравейте, преди една година почина моята баба, за мен тя беше повече и от майка, защото ме е отгледала от бебе и правеше всичко за мен. Всяка вечер се повтаря един и същи сън сънувам, че я виждам и започвам да плача от радост и от тъга, казвам и ”защо не ни каза че си жива” а тя само ме прегръща, рядко ми отговаряше, немога да ви опиша как се чувствам когато ме прегърне или целуне, не знам дали съм се чувствала някога по спокойна и лека като перце, сякаш, забравям за всичко и всички проблеми.

Когато я сънувам и се срещнем винаги се случва едно и също аз знам, че е починала и когато я видя изпадам първоначално в шок. Случвало се и да я сънувам няколко пъти в някаква гора, след това сънувах веднъж, че сме в някаква гора и с нея и още няколко роднини се изкачваме по някаква скала или нещо като байр, когато се качихме на върха имаше един гроб и на него бяха имената на нея и на дядо(той също почина преди 10г. ) и започвам да плача и баба също, започва да плаче с мен на собствения си гроб.

Вече започнах да я сънувам в малко по-различни ситуации, но винаги когато я видя в съня си започвам да плача до такава степен, че немога да си поема въздух и все едно имам буца в гърлото. (възможно ли е да имам гузна съвест за нещо, неизказани, думи или незнам, понеже когато почина ня бяхме при нея, а на почивка и неможахме да се сбогуваме)Моля ви за някакъв съвет и мнения[научи повече...]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Veliko Mitev
Veliko Mitev
23.01.2018 18:03
Аз преживях същата загуба и често имам като твоите сънища. Мисля, че това е реакция на съзнанието, което се опитва да се справи с болката и загубата... След време ще го преживеем и ще сънищата ще отминат. Просто трябва да сме силни.
17
8
Пламена
Пламена
22.01.2018 17:19
О, не е гузна съвест, просто е мъка. Няма как, трябва да го преживееш. Духът на баба ти все още е тук, иска да се грижи за теб, но трябва да я пуснеш да премине отвъд. Да, знам, трудно е, но това е по-добре за всички. Тя отива на едно по-добро място, а твоята изстрадала душа ще се успокои. Мир на праха ѝ.
10
8