Сън - мечта

Сън - мечта
В последно време сънувам често едно момче, което много харесвам в реалния живот.

В сънят ми той се показва като заинтересован за мен, прегръща ме, разговаряме, радва се, че ме вижда, срещи ми определя и само хувави неща.

А в реалния живот той дори не разговаря с мен. Ние не можем да се виждаме, защото той не българин, но можем да си пишем.

Аз му пиша, а той не ми отговаря. Въпросът ме и следният:Сънувам това, което ми се иска да бъде в действителност или сънищата ми означават нещо друго ?

Ако можете да ми кажите сънищата ми какво предсказват ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
antoana
antoana
15.12.2010 21:02
Предсказват, че много го харесваш и искаш да ти се разкрие дали те обича.
0
0
Ели
Ели
27.11.2010 18:40
Според мен сънищата ни дават знаци и ни подсказват за бъдещето. Някои хора казват, че сънуваме само това, което ни се иска. Но защо понякога сънуваме лоши неща, неприятни случки ? Според мен не е само плод на това какво искаме да ни случи. Сигурно е някаква комбинация от неосъществени мечти и зници. Трудно е да ги различим, но трябва да се доверим на сърцето си. То не ни лъже, дори когато реалността е коренно различна от отговора на сърцето. Пожелавам успех на всички.
0
0
Jennifer
Jennifer
20.11.2010 21:01
И аз имам такива сънища. Много е странно. Когато имам такива сънища, те сякаш ми казват да не се отказвам, а без тях май щях да изгубя надежда и да се откажа. За това благодаря, че ги има. Защото аз наистина съм влюбена от 2 години в едно момче от класа ми, ама нишо не става. Почти никакво внимание не ми обръща. 2 пъти съм писала в сайта за сънища с него, ама никой не ми отговори. Успех.
0
0
Marto
Marto
20.11.2010 09:35
Сънищата често показват какво ще се случи в последствие. Не се отказвай, продължавай да се занимаваш с въпросното момче. Явно сънят ти ти дава добър знак и въпреки, че за момента не изглежда точно така, не трябва да губиш надежда.
0
0