Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Обладах я отново и взех меча...

Обладах я отново и взех меча...

Обладах я отново и взех меча...
Преди не много дни ми се случи да сънувам много странен сън, не можах да си го обясня.
Заспал съм, пред мен тунел, влизам и виждам мястно, на което не съм бил никога или поне нямам спомени (може като малък да съм ходил или може и наистина да не го знам мястото). Влизам в стая. Тя се оказва доста голяма и има не малък брой хора вътре (имаше само 1-2ма мъже, всичко друго бяха жени, може би поне 20-тина на всякаква възраст и ръст, виждах лицата и телата им, но не бяха на обикновенни хора, бяха с по продълговати лица и по високи тела. ).

Имаше няколко врати за отделни помещения. Веднага погледнах във всички врати и се оказаха като голяма къща. Само на мен ми се стори или нямах тяло, знам че съм там, хората ме гледаха, но не можах да видя тялото си. По едно време виждам едно момиче, (не си спомням как изглежда, нито ръст, нито цвят на коса, нито нищо). Тя ми се усмихна. Приближих се към нея и изведнъж се озовах в нейното тяло, можех да го контролирам.

На заден план в мислите си можех да разговарям с нея, (не си спомням нищо от казаното, но бяхме добронамерени един с друг). Изведнъж се озовавам сред много познато място, квартал, в който съм отрасал като малък. Виждам около себе си безброй мечове и оръжия за бой (стари оръжия, мечове, някакви тояги, сърпове, копия и др. ), но най интересното е, че бях все още в нейното тяло. Опитах се да излезна и успях, тя ме помоли да бъда до нея за всеки случай.

Тръгнахме на около и имаше странни същества, които я нападнаха, едвам едвам се измъкна. Продължихме "разходката". Видях някакъв меч, който се открояваше от дугите, по цвят, как е бил изкован, нямаше форма на меч, който съм виждал някога, исках да и го покажа, но тя не можеше да го види. "обладах" я отново и взех този меч.

След което се събудих и се опитах да намеря някаква информация, но не успях. Ако някой може да помогне с тълкуването на този сън ще бъда благодарен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Лалов Виктор
Лалов Виктор
16.03.2019 02:00
Интересувам се, понеже по не знайна за мен поне причина до сега (както предполагам всеки е изживявал поне няколко пъти) съм сънувал доста сънища, които са ми се случвали след неизвестен период от време или са ми подсказвали за някои събития и случки в живота ми. Вярно, повечето се оказват просто форма на въображението ми, но този сън беше малко по "странен" и не знаех как точно да си го обясня, за това писах тази тема в този сайт :)
0
0
Анонимен
Анонимен
04.07.2018 08:30
Аз смятам че нищо лошо няма да ти се случи и ще си живееш живота добре.Тези сънища почти никога не отговарят за живота ти тъй да се каже така,че не се притеснявай
0
0
Пламена M.
Пламена M.
14.02.2018 17:10
Сънуваш ли, че си с чуждо тяло, значи ти предстои да се озовеш в объркана и неудобна ситуация или ще се обясняваш за неприятни неща.
1
6