Sanovnik.bg»Споделени Истории»Еротика»Всеки миг, прекаран с него, е като сбъдната мечта за мен

Всеки миг, прекаран с него, е като сбъдната мечта за мен

Всеки миг, прекаран с него, е като сбъдната мечта за мен
Най-накрая открих това което търсех толкова време. Любов. Очите му бяха толкова дълбоки и сини, че когато погледнех в тях се губех. Усмивката му ми е любима. Когато се усмихне погледа ми просто остава на него, замръзва.

Дори и да съм ядосана или нещо просто да е станало през деня което ме е натъжило, само с усмивка успява за секунди да оправи и най-скапаните дни. На пръв поглед всеки би си помислил че е студен и мрачен човек. Да но само външно. Едното от любимите ми неща е просто да сме дамо двамата, да легна на гърдите му и да чувам сърцето му как бие.

Понякога даже и аз се пробвам да намеря пулса си за да видя и моето сърце как бие, и все едно бие заедно с него . И всеки път като го видя, или чуя гласа му, дори когато ми звъни сърцето ми почва да бие бързо и едно яко чувство се появява в мен, а сме от толкова време заедно. Всеки миг прекаран с него е като сбъдната мечта за мен.

Обичам и това как ме гледа самия му поглед, никой друг не гледа така забелязвала съм го. Той е любимото ми нещо без което не мога да живея и което мога да гледам с часове без да спирам. ~Ще те търся в хиляди животи, и в хиляди светове докато пак не те открия~В.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
maria
maria
27.10.2016 17:37
Всичко е хубаво,докато магията не приключи..
8
4
Пламена M.
Пламена M.
27.10.2016 17:31
Една прекрасна любов...
6
15