Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Страх ме е - да търся ли лекарска помощ

Страх ме е - да търся ли лекарска помощ

Страх ме е - да търся ли лекарска помощ
Здравейте. Аз съм момиче на 19 години. За първи път влизам в този сайт и реших да се регистрирам и да ви споделя проблема си.

Преди 3-4 месеца си бях много добре, но напоследък не съм в кондиция със себе си. Постоянно мисля за смъртта, за различни болести, външно не ми личи, но вътре в мен бушува огън от мъка и притеснение.

Напоследък сънувам кошмари и имам чувството, че ще полудея. А след няколко дни ще трябва да замина за Пловдив, тьй като съм студентка за първа година.

Там ще се озова в една нова, непозната за мен обстановка, с нови хора, далече от родителите ми и всичко това ме напряга все повече и повече.

Моля ви кажете ми какво да правя ? Дали да потърся лекарска помощ или да се справям сама ?

Благодаря ви придварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 29
513
411
35
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (155)

Изпрати
вася
вася
11.09.2010 15:59
Я върви ти на доктор. Ако не се чувстваш добре, не се измъчвай. Мога да препоръчам едни хомеопатични, ако проявиш интерес пиши ми тук, ще ти ги кажа. Действат чудесно и са безвредни.
0
0
Мимето
Мимето
11.09.2010 00:15
Може би се вътрешно се притесняваш от промяната, която ти предстои.
И аз имах период, в който си представях различните начини, по които човек може да умре. Беше ме страх от най-различни неща, но след време това спря от само-себе си.
Сега като започнеш да учиш, заета си по цял ден и се запознаеш с много нови хора, тези кошмари и неприятни мисли ще спрат, ще видиш. Успех.
0
0
димитър
димитър
10.09.2010 17:52
Според мен, отиди да ти леят куршум. Притеснявала си се много през последните месеци. Аз също бях така. Отидох, ляха ми и се оправих. Успех.
0
0