Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Страх ме е да сънувам

Страх ме е да сънувам

Страх ме е да сънувам
Здравейте. Наскоро попаднах на този сайт и след като прочетох доста неща си мисля, че тук е пълно с хора, които ще ме разберат и няма да ме помислят за луда.

Искам да Ви споделя, че ме е страх да заспя, за да не започна да сънувам. Не знам или по - точно, не помня откога е така, но сънищата ми се сбъдват.

Разбрах, че сънувам ли нещо, то става. Проблемът е, че сънувам само лоши неща и много, ама много рядко нещо положително.

Досега всичко е ставало, но искам това да престане. Мислих си, че ако не споделям с никой за съня си, той няма да се сбъдне. Спрях да ги разказвам, но и това не помогна.

Не знам какво да правя. Искам да спре, искам да заспивам спокойно, без да ме е страх, че ще сънувам нещо лошо.

Мисля, че има и някакво влияние върху сина ми/той не знае за мен/. Той пък както си стои и ми казва: Мамо кой е това ? А там няма никой.

Не знам, мога да Ви разказвам цял ден, но в крайна сметка искам само едно - някой да ми помогне.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
kokolinka
kokolinka
18.06.2010 13:22
Здравейте. Аз мисля, че вие сама си предизвиквате лошите сънища. Ако през деня сте преживяли някакъв стрес, то вие го преживявате вечер. Опитайте преди да легнете, да мислите за нещо хубаво. Успех.
0
0
Мима
Мима
17.06.2010 08:38
Опитайте вечер да легнете по гръб, с ръце изпънати покрай тялото, с дланите нагоре и се помолете на Богородичка. Света майко, дай ми здрав и спокоен сън - 3 пъти след което и благодариш. Ще видите, че след първата, втората вечер ще започнете да спите спокойно. И така винаги, когато чувствате неспокойствие. Желая ви успех.
0
0
сларон
сларон
15.06.2010 15:11
Децата имат способността да виждат духове и други странни същества, докато са малки. С годините това изчезва. Аз имам смътни спомени от детството си, а след това същото наблюдавах и при децата си. Случките са подобни на тези с Вашето детенце.
Не зная как може да Ви се помогне. Опитайте в църквата, с Киприянови молитви. Или оставете Ваша дреха да пренощува в църква след като попа й е прочел молитва. Или направете т.н. харизмо - в църквата ще Ви кажат какво точно е. Или посетете някое място, което лекува. Успех.
0
0