Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Да сънуваш често мъртвец

Да сънуваш често мъртвец

Да сънуваш често мъртвец
От два месеца насам сънувам често мъртвия си прадядо. Той почина преди около девет месеца. Мога да кажа, че бяхме близки, но се чувствам странно, че точно аз го сънувам, а не баба ми ( дъщеря му ) или прабаба ми ( съпругата му ).

Първият ми сън с него беше много странен. Бях седнала на неговото легло. Той влезе в стаята и ми подаде ръката си.

Тя беше мръсна, даже бих казала нещо като ранена. В съня си помислих, че има някаква инфекция, даже се уплаших. И не мога да се сетя дали хванах ръката му.

После се сещам, че тръгнах да излизам от стаята и той ме последва. Бях усмихната, беше слънчево, видимо беше в добро състояние.

Като отворих вратата на къщата, всички мои близки се бяха събрали. Облечени официално и ръкопляскаха, всички бяха усмихнати, много беше странно. Прадядо ми си сложи ръката на рамото ми и ми се усмихна.

Вторият път когато го сънувах, беше легнал на леглото и го болеше сърцето. Аз пак се уплаших, опитах се да му помогна, но не можах.

После майка ми се скара и му помогна тя. Той се оправи и седна на леглото си, но леглото беше изкарано навън в градината с цветята.

Третия път не си го спомням, но като че ли той само присъстваше. А последният път сънувах собственото си погребение. Сънувах, че се съживявам и всички са се събрали както в първия ми сън и се радват.

Той е там усмихнат, седнал до близките ми. Като се събудих усетих, че сърцето ми бие много по - силно отколкото обикновенно. Всичко е толкова странно.

Вие как мислите ? Дали иска нещо да ми каже ? Не се страхувам от сънищата си, просто не знам как да ги изтълкувам . Даже дори и последният си сън не го смятам точно за кошмар въпреки, че сънувах собственото си погребение.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Сиссси
Сиссси
25.08.2010 13:17
Благодаря ти Вася. За това, че сънищата ми са навързани не се бях досещала. Иначе съжалявам, че така всичките ви ги изсипах. Просто пак казвам, че не ме обезпокои факта че го сънувам, а това, че се случва често както е и самото заглавие.
0
0
direktna
direktna
25.08.2010 10:11
Виж какво красавице, ако не си забелязала тук разказваме по един сън, а не по 15 на куб. Ако си искала помощ, да бе разказала още първият си сън самостоятелно, за да може да получиш по-точен отговор. Вярвам, че всеки би се затруднил да ти тълкува толкова сънища и да ти даде отговор в две - три изречения. Всеки сън е сам за себе си. Не може единият да сънуваш сега, другият преди 5 месеца и т.н. Много ясно, че предсказват различни неща.
0
0
вася
вася
25.08.2010 10:03
Сънищата са ти навързани един след друг. Значи първият ти сън ти показва това, че дядо ти го чака наистина неизбежното, смъртта. Вторият когато леглото му е било в градината с цветя е всъщност неговата смърт и сбогуване с вас. Третият ти сън, както писах по долу ти показва, че ще живееш дълго и честито и той ще бди над теб. Нищо лошо не те чака. Върви на гроба му, запали свещичка.
0
1
вася
вася
25.08.2010 09:58
Ако сънуваш собственото си погребение - чака те дълъг и щастлив живот.
0
0