Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънят ми се случи в реалността

Сънят ми се случи в реалността

Сънят ми се случи в реалността
Здравейте. Този път искам да споделя нещо, но искам да е с хора, който вярват в дежа вю. Защото повечето хора си казват, че това са измислици.

Както и да е. Аз от малка помня, че съм чувствала дежа вю и съм свикнала с това до днес. А може би това, което ще Ви кажа да не е проява на дежа вю. Ако греша моля да ме поправите.

Значи аз преди 3-4 дни сънувах, че съм на кафе с мой съученички и говорех ме за училище. И както си говорехме на приятелката ми, която седеше до мен и звънна телефона и й съобщиха, че дядо й е починал.

Аз тогава я хванах за ръка и се събудих. Днес отидохме на кафе със същите ми приятеки, но най-странното не беше това, че то беше същото както в съня ми, а че аз за първи път стъпвах там.

После си говорехме за изпитите ни. На приятелката ми до мен й звънна тел. и когато каза "ужас", аз знаех, че дядо й е починал. След това всичко си съвпадаше както в съня.

Много съм объркана, за това реших да споделя.
Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Ili
Ili
26.06.2010 17:35
Здравей. Сънят ти наистина е много тежък, но аз също вярвам на тези сънища. На мен много пъти ми се случва дежа вю. Сънувам нещо и после стане.
0
0
evito ot dobric
evito ot dobric
26.06.2010 10:25
Здравей Силвия. Твоят сън ме трогна и аз преживях това, което ви се е случило. Винаги сънищата показват обратното, но аз вярвам на сънищата. Винаги ми се е случвало нещо през живота, като сънувам лоши и хубави неща.
0
0