Сънят ми се случи

Сънят ми се случи
Сънувах, че ми падат два горни зъба. Кървяха много и бяха разклатени, но паднаха, без да ме боли. Бяха симетрично разположени.

На сутринта прочетох, че означава, че близък ще умре. Бях много притеснена. И след три дни почина приятелката ми. Тя беше болна от рак от 4 години, но беше най - борбеният човек, който познавам.

Не мога само едно да разбера. Защо най - прекрасните хора умират ? Тъжна съм още. И освен това, се притеснявам.

Аз сънувам много, почти няма вечер без сън. Помня сънищата си от малка. Дори през годините, смятах да правя мемоари за моите сънища. Уморена съм от тях.

Кой може да ми помогне - никой ? Аз съм само на 40 години.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
кестен
кестен
29.11.2009 01:20
И аз имах същия проблем. Не съм се преборила напълно, но се боря и в повечето случаи успявам. Установих, че мозъка под стрес или умора предизвиква кошмари. И рецептата е не много трудна, но повечето хора не искат да си помогнат сами. 1.Като си легнем да спим да не мислим за проблеми, а да помечтаем точно като деца/да летим, да караме колело или нещо друго, дори то да е откачено в очите на другите хора/ 2.Да си пуснем тиха музика, която ни харесва, но не ангажира съзнанието ни.Строго забранено спането на екшъни и сапунки. 3.Стаята да е проветрена преди лягане и миризми от парфюми и други тежки миризми да се избягват.4. Ако владееш бавно коремно дишане, добре, ако не просто се успокой и помечтай. Пробвай упорито и това е навик, както и помненето на сънищата. В никакъв слуй не съм експерт, но ако искаш да прочетеш още по темата търси "Хигиена на съня" и "Подсъзнанието може всичко".
0
0