Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Сънувах странни баби

Сънувах странни баби

Сънувах странни баби
Сънувах, че съм в някакво пусто село. Ходех по кален път и нямаше никoй. Имаше kъщи само от едната страна на улицата.

Изведнъж някакво момче дойде до мен и ми каза, че трябва да отиде да види някой и аз трябвало да го чакам. Стигнахме с него до една kъщa и той каза да го чакам пред вратата и да не влизам с него.

След като отвори да влезе видях, че това е kъщатa на вуйчо ми. Вътре имаше бабичка, която като ме видя, се усмихна. Тя стана и отвори вратата да дойде при мен.

Като я отвори до нея имаше още 3 бабички. (в съня си знаех, че те са умрели обаче). Тази, която ме видя беше с големи черни очи, много страшни бяха.

Втората имаше голяма дупка под окото, а третата имаше голяма рана на лицето. Трите ме хванаха и започнаха да ме дърпат и да ми говорят нещо.

Аз се изплаших и побягнах, а те започнаха да ми крещят сърдити.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
борислав
борислав
30.07.2010 11:29
Забелязали ли сте, че когато сънуваш кошмар, че някой те гони или се опитва да те убие, ако си на оживено място, никой не се опитва да ти помогне. Наскоро чичо ми почина. От тогава всичко в мен се промени. Най-странното е, че започнах да сънувам как той ме иска за отида при него в отвъдното. Казват, че ако сънуваш мъртъв човек означава, че когато е бил жив се е опитвал да ти каже нещо.
0
0
Rymu
Rymu
24.07.2010 17:48
Това няма логика,
да не си сънувала баба си ?
0
0
Петя
Петя
02.06.2010 16:24
Доста кошмарен сън. Колкото до очите, на мен ми се случи да сънувам, че ме гони жена с червени очи, а най-странното беше, че бяхме в оживен супермаркет, а никой не се опита да ми помогне.
0
0