Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах странни думи

Сънувах странни думи

Сънувах странни думи
Сънувах умрял човек жив. Дядо ми почина 2010г., но не помня на коя дата. Помня този сън, няма да го забравя, беше много детайлен и много истински.

Чувствах въздуха и температурата в съня, когато се събудих бях ту нервна, ту спокойна, ту щастлива, ту нещастна. И ето какъв беше съня.

Дядо ми седеше на леглото, на което спи покойната ми баба (1 година след смъртта на дядо почина и тя), а до него брат ми. Аз бях много щастлива, че е умрял и изтичах към кухнята да кажа на мама и на татко:
-Мамо! Дядо е жив.

А тя каза:
_пфф тая Вионина нещо е полудяла разправя... ( и не чух другото, което каза).

Върнах се в хола, а дядо седеше там усмихнат и ми се радваше. Беше облечен така както се обличаше всеки ден, със син спортен анцунг, тъмно червена с дълги ръкави блуза и тъмно зелено шушлеково елече.

-Как си дядо? Попитах го аз и той ми отговори:
-Добре съм как да съм!

Аз попитах дали брат ми го вижда, каза, че не го вижда, а седеше точно до него в ляво от моя гледна точка. После не знам просто ми хрумна да го питам:
-А Дядо ти знеш ли, че си умрял ?

Той направо си се учуди човека и каза:
(Тогава каза тези странни думи и изчезна някъде в светлината, защото леглото е до прозореца и грееше слънце каза тези думи и светлината го погълна)

-Ах, няма такова нещо. "ИДВАТ ХОРАТА И ТЕ КАЧВАТ НА ВЪРХА".

Моля ви, ако някой разбира от тези работи да ми каже какво точно значат тези думи "Идват хората и те качват на върха".

До ден днешен се чудя и искам да разбера.

БЛАГОДАРЯ ВИ!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
черната котка
черната котка
09.12.2012 15:02
Вионина,нормално е да сънуваш починали близки-те остават дълбоко в ума и сърцето ти.Странно е че си го сънувала чак след година, става въпрос за психика.Виж,това че си говорила с него и ти се е усмихвал не вещае нищо добро-вероятно болест.Неискам да те плаша,от опит в тълкуването на сънища го разгадавам така.Думите чието значение искаш да разбереш тълкувай по следния начин: 1.Чула си ги някъде и си ги възприела в съня си. 2.Под "хората" за кои точно става въпрос-София е права,може би си си представила и други починали близки и той е искал да каже че ще го отведат на онзи връх за който се споменава в легендите. 3.Може да се споменавате и вие-ами ако върха е животът?
0
0
София
София
25.10.2012 17:56
От доста време се занимавам със свръхестествени случки и разкази,както и с тълкуване на сънища.Според разкази на хора,които са изпадали в кома и са се пренасяли 'отвъд',след така познатата бяла светлина,за която почти всички са чували,следва път или пътека,а в края на пътя чакат близки на човека,негови родственици,починали по-рано и го отвеждат на един връх на планина,от който се виждат трите полета,в които са разпределени хората след смъртта:блажените полета,където са избраните,полето на вечния труд и вечните мъки,където са грешниците,и полето на мъглите,където са орисаните да се скитат вовеки,без смисъл или надежда.Най-вероятно за този път става въпрос.Дано да съм била от помощ.
0
0
kamelia
kamelia
17.04.2012 12:32
мъртвите никога не се връщат при живите умрелият си еумрял за съжеле ние никога повече няма да ги видим на тази земя това е някакъв демонски дух които се превъплъщава в твои близък умрял роднина иси прави шеги повярваи прочети в библията за това и ще видиш че няма как мъртвите да идват вече на този свят мисля че в стария завет го пишеше в битие
0
3
panda
panda
17.04.2012 06:18
Здравей, мисля, че е или лично послание кьм теб (може някой в бьдеще да tи помогне професионално да се издигнеш) или е свьрзано сьс смьртта (издигаш се в някаква друга реалност и ти се дава вьзможност да наблюдаваш живота "от горе". Най-вероятно обаче нищо не значи, просто ти липства дядо ти.
0
0