Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах много странни неща

Сънувах много странни неща

Сънувах много странни неща
Като за начало сънувам, че влизам в нашето гробище на село. Виждам на баща ми гроба, който преди 6 месеца почина. От там не помня точно кой, мисля, че брата на баща ми (чичо ми) се караше на баба ми да внимава с паметника на баща ми, който трябва наново да се поставя, че реално е развален. От там пак чичо ми каза думите: страх ме е и тръгнахме на вътре из гробището.

Друг сън: сънувам стая, като бутик за дрехи, доколкото помня май братовчедка ми ги гледаше, мерише, аз даже и казах: е, виж, ако искаш има и пробна, а май една приятелка нейна и ги носеше, все едно тя е продавач консултанта.

От там минавам в другата стая, а там голяма маса подготвена като за официална вечеря. Дойдоха и други хора, единият от които си го спомням, бъдещ кандидат кмет на селото ни на есен.

От там сънувам мисля, че бях в училище и на нещо като трибуна или сцена да го наречем. Много деца, ученици с гълъби в ръцете и като дойдоха част от тях при мене, аз им казвам: дайте ги на мене, ще си направя гълъбарник, а всъщност наистина на тавана ми идват диви гълъби и мътят тук.

Моля ви, кажете ми нещо относно това, което съм сънувал.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
valenceto5
valenceto5
08.07.2011 23:16
1 2 и на края 3 сън са отделни. Нещата са много странни.
0
0