Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах Баба Ванга

Сънувах Баба Ванга

Сънувах Баба Ванга
Снощи сънувах, че закъснявам за училище и влизам в стаята на нашите да взема нещо и гледам през коридора минава Баба Ванга.

Първоначално се стреснах и викам на майка ми: мамо, Баба Ванга е тука" и тя отвори вратата да види и Баба Ванга влезе в стаята(само да кажа, че след като влезе в стаята я сънувах като моя баба),взе един масажен крем и го даде на майка ми и и каза да я разтрие малко, че я боляло.

А на мене носеше две неща за ядене, едното не го помня, а другото беше 1 пакетче с кубети и ми изсипа в шепите да ям. После каза, че трябвало да донесе нещо и че тъкмо ще донесяла и някакво сладко.

След това сънувах, че се обличам и накрая закъснях за училище. Как да го тълкувам това ? По принцип не съм много любител на видеота свързани с Баба Ванга, че да ми е влезнало нещо в главата.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ppzcherry
ppzcherry
11.05.2012 23:14
Ами на никой не съм казвала за съня, то аз постоянно сънувам едни сънища...или ще е някоя супер фантазия или нещо весело или хубаво, но се случват и гадни и странни сънища.
0
0
Мария
Мария
11.05.2012 20:30
Има сънища който ги изпраща Сатаната(Дявола), затова по-добре не вярвай на този сън , дори и да е истина него казвай ,смисъл да тръгнеш да се хвалиш и да разказваш на тоя и оня,сиг съм ,че няма дс се хвалиш ,но аз знам ,че когато сънуваш някакви светци или някакви църковни ритуали не се казва,защото има голям шанс сънят да е изпратен от Сатаната.
0
0