Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Моите странни сънища

Моите странни сънища

Моите странни сънища
По принцип не сънувам или никога не помня какво сънувам. Преди месец и нещо обаче сънувах, че ме блъска кола на улицата и умирам. След няколко седмици сънувах как приятелят ми, с който много се обичаме и не сме имали подобни проблеми ми изневерява с момиче, което той дори не познава и което аз не съм виждала от години.

А през последните 10 дни сънувам почти всяка вечер и то все гадни и смущаващи ме сънища. Първо сънувах че съм мъртва и го усещах и ми беше ужасно мъчно за хората, които обичам и не исках да си тръгвам от тях. След това сънувах още 1 - 2 пътиь когато се събуждах през нощта и помнях какво съм сънувалаь но на сутринта след като отново съм заспала, вече нищо не се сещах. Сънувах и как съм в зоомагазин за да си избера животно с братовчедка ми и в един момент забелязахме, че е много занемарено. И че изобщо няма никой в този магазин, а след това и някои от животинките в клетките бяха мъртви и една котка изяждаше малки мишчици от тези които се продават за домашни любимци.

Снощи сънувах, че съм бременна, някъде 5 - 6 месец и съм много щастлива. На село съм си и се разхождам най - спокойно, много щастлива се чувствах. Не разбирам какво значат тези неща. Много са несвързани и различни, а същевременно не мога да ги свържа с някакжи събития. Моля ви помогнете ми, защото много ме тревожат тези сънища. Понякога се будя плачейки или много изплашена. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
t3ss_
t3ss_
11.09.2009 17:27
благодаря ви за съветите. Често си мисля за общите неща между сънищата, но тези толкова различни емоции не разбирам. Скоро прекарахме с приятелят ми 1 месец неотлъчно един с друг и той трябваше отново да се прибере (завършва образованието си в друга държава) и след това беше първия ми сън че умирам и плача че го оставям сам както и другите ми близки. Мисля че това е някакъв страх тъй като живея сама и повечето ми близки хора не са около мен и се страхувам да не ги изгубя завинаги. Но изневярата и катастрофата сънувах още докато приятелят ми беше тук. Сънят със зоомагазина и мишките не свързвам с нищо а последния с бременноста някак ме успокои и от тогава нищо не съм сънувала. Нищо в ежедневието ми не се е променило и няма антени телефони или някакви нови инсталации около мен за които да знам.Доста често заставам пред огледалото и си казвам че нещо си ще бъде наред и разни такива неща които да ме успокоят и да ми вдъхнат сила. Благодаря за думите :)
0
0
Веда
Веда
11.09.2009 03:34
Първо, можете ли, ако потърсите, да намерите някаква причина защо сънищата ви са се активирали точно сега? От пълнолунието, вашето собствено тяло на каква фаза е, станало ли е нещо у съседите ви, някаква нова храна и питие може да провокира, някаква антена за телефони, инсталирана наблизо наскоро, някаква специална дата да наближава, или промяна в отношенията ви с момчето? Тези сънища, които ви се струват несвързани и различни, възможно е да се опитват да ви кажат едно и също нещо по различни начини, докато се сетите за какво става въпрос. Няма да навред,и ако кажете молитва в свободен текст, дори може да помогне да отвори канали от душата към съзнанието, за да може да възприемете вярно посланието, което се опитва да стигне до вас. Това, че се будите изплашена и разплакана, може да е освобождаване от стари емоционални травми. Обърнете внимание дали някакъв елемент се повтаря в различните по теми сънища - там има истина. Сетите ли се какво ви се подсказва, преминавате на нова фаза. Нямате ли идея какво се опитват да ви подскажат, зацикляте на едно място и се повтаря, повтаря с различни образи. За изневярата и другите ужасии, най-вероятно освобождавате страхове.
0
0
вероника
вероника
11.09.2009 01:30
Аз съм същата мила. Сигурна съм, че си чувствителна и лесно притеснителна. За това става така просто под съзнателно. В съня си изживяваме всичко чуто, видяно и прочие. Скоро ще свикнеш.
1
0