Странни сънища

Странни сънища
Сънувах, че някакъв човек се опитва да ме убие, успя да ме приклещи в някакъв хотел сред нищото, беше хотел-хижа, валеше сняг и начина, по който ме приклещи беше шахматен(в последно време играя доста шах) уби ме чрез ледения си дъх и потънах в нищото.

Отстрани се наблюдавах и се опитвах да избягам, всичко беше цветно, после се събудих и пак заспах, сънувах че се намирам в къща с много стълби, появи се една актриса, която се опитваше да избяга от къщата като всяка стая, от която излизаше я заключваше, за да не я нападне нещо, някакви гадории като змии и тем подобни

Беше облечена с дълга ефирна рокля - вишнев цвят и когато успя да излезе от къщата започна да бяга по белия хрупкав сняг! Там се качи в кадилак същият като роклята й и отпраши, точно тогава се събудих!

моля ви кажете ми какво значи!

ПС всичко беше цветно!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
darKneSS..inHeR.SoUL
darKneSS..inHeR.SoUL
19.07.2013 21:19
сънувах го вечерта, но се надявам да не се разболея!
0
0
:)
:)
19.07.2013 19:43
Има значение в коя част на денят сте го сънували.Така ще мога да кажа до колко време ще се разболеете.Болестта Ви не е за умирачка,но ще си я носите цял живот щом сте се изгубили в нищото.Многото стълби Ви предстоят да ги изкачите,а дамата в червено Ви предпазва от неприятности.За съжаление,Вие ще я прогоните.Това е Ваша близка,която постоянно Ви казва какво и как да правите.Няма да я изтърпите :)
0
0