Странни сънища

Странни сънища
Може би една година сънувам много ярки цветни и осезаеми сънища, които не мога да разбера. Ще споделя два от тях, дайте предложения какво може да означават.

1.Сънувам огромна цветна пеперуда. Много, много красиво създание, адски цветно. Направо като от приказка или картинка изкарана. Много спокоен и красив сън, в който се наслаждавам на пеперудата.

2.Някакви хора ме водят в една пещера. В момента, в който влизаме там се оказва, че вътре е адски светло. Има езеро, което сякаш блести отвътре.

Кристално чиста и ярк а вода, която наистина все едно блести от вътре. Някъде в съня ми се появи и слон ? Не знам защо.

Като цяло с този сън се чувствах в пълна хармония със себе си и целия следващ ден ми беше някак спокоен.

Всъщност сега като гледам, думите не могат дори точно да опишат това приказно място. Какви могат да бъдат тези сънища ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
симеонова
симеонова
05.01.2011 17:15
Сънувах странен много красив сън. Вървя в широко поле с много красиви полски цветя. Вятърът ме галеше по цялото тяло много приятно. Погледнах към небето беше синьо, много красиво небесно синьо. По едно време започна да порозовява, появиха се и други цветове, докато накрая много ясно с невероятно красиви багри се оформи образа на ИСУС ХРИСТОС. Онемях, гледах в захлас този огромен много красив образ заел цялото небе. По едно време образа започна за избледнява и постепенно изчезна. Събудих се много впечатлена и повече не заспах. Никога няма да забравя такава красота. Не знам какво би означавало това.
0
0