Моите сънища

Моите сънища
Ще ви разкажа за сънища, които ме тормозиха преди време в един определен период от време. Не се коментира официално за това, че освен нас на тази планета има и други извън земни същества, но има достатъчно доказателства за това. И моите сънища бяха свързани с тази тема.

А аз започна ли да сънувам и тези сънища се повтарят всичко след това се случва в бъдещето. Първият сън беше такъв:Сънувам, че съм на банкет на вила, която се намираше на платото и реших да изляза на терасата на чист въздух.

Наслаждавах си на природата, беше тъмно и небето беше чисто и се виждаха много звезди, ясна нощ поглеждам към небето, загледах се и какво да видя.

Виждам прозрачни космически кораби, първо си помислих, че са няколко, но като като започнах да оглеждам цялото небе видях, че те са много един до друг, най - различни, не мога да ви опиша какви невероятни модели видях, такива каквито никои не би си представил.

Гледах ги и бях уплашена, цялата ни планета беше окупирана от тези космически кораби. Излязоха мои колеги и ме питат какво правя на терасата, а аз им отговарям и казвам:знаете ли, че сме обградени от космически кораби, погледнете небето и ще ги видите, а те ми казват: къде ги видя тези кораби ?

Аз отговарям: ето ги на небето, не ги ли виждате колко са много, а те прозрачни, но те не ги виждат. Аз продължих да ги убеждавам, но напразно. Прибраха се и аз пак останах да ги наблюдавам, беше невероятна гледка.

Такива модели никога не бях виждала. После през следващите дни ми бяха в главата. След няколко дни отново сънувам: Намирам се в нас и ще ходим на гости в съседите. Баща ми беше тръгнал преди нас и ние излязохме с майка ми и докато слизахме към кръстовището, да отбележа беше вечерта, погледнах към небето и казах на майка си: каква хубава вечер и колко много звезди се виждат.

Но като се загледах в един момент виждам от самите звезди започна да се оформя космически кораб и за кратко време се показа целия сив на цвят и започна да се спуска надолу. Грабнах мама за ръката и я завлякох в съседната къща и се скрихме зад оградата, а кораба се приземи на самото кръстовище.

След още няколко дни пак сънувам. Сънувам Шумен и се намирам в един от кварталите, но града беше променен. На мястото вместо блоковете имаше сгради, приличащи на казарми и хората се криеха. Там имаше информационно съобщение, че извънземните преследват хората и който заловят, го инжектират с нещо в областта на врата и те стават като послушни роботи.

Започнах и аз да бягам но в един момент ме хванаха, сложиха ме на някакъв стол и само видях устройството, с което щяха да ме инжектират, но тях не ги видях и нямам спомен как изглеждаха.

След известно време пак сънувам, намирам се в нас и беше сутринта и все още се излежавах и както си стоях виждам в стаята се появяват светещи кълба и в един момент се превърнаха в хора, приличаха на нас но вяха високи и слаби с светли коси и облечени в сребристи костюми.

Бяха трима, една жена и двама мъже, скочих като попарена излязох в коридора подбрах съседите си и им казах да се скрият защото има извънземни в стаята.

Тогава никога не съм се занимавала с тази тематика, не четях фантастика и не можех да си обясня тези фантасмагории докато по новините не чух, че са засечени над Япония и други страни множество не индифицирани летящи обекти.

Не мога да кажа колко време ме преследваха тези сънища, появявахя ми се изведнъж и така и спряха. Мога още много да разказвам имах и имам различни сънища те се появяват винаги когато ще се случи някакво събитие като предвестник са.

Само мога да кажа, че всички земетресения сънувах. Идва деня след съня се случва, не знам защо съм такава и когато започна да разказвам или предупредя за нещо ме гледат странно и не ми вярват, но като стане мълчат.

Нормална и сериозна жена съм и търся отговори за това.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Rossitsa
Rossitsa
26.02.2012 13:09
Интересна история, наистина! Толкова невероятна, че е трудно да си го представя. Явно има неща, които ти долавяш, другите - не. Явно няма скрит смисъл в това, което виждаш, просто ти го виждаш. Бъди бдителна и се опитай сама да разбереш какво става! Не се притеснявай, ако други не ти вярват, намери хора, с които можеш да общуваш на тези теми. Поздрави!
0
0