Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»По-странни сънища от моите има ли? Обяснете

По-странни сънища от моите има ли? Обяснете

По-странни сънища от моите има ли? Обяснете
На 17 съм, и от години сънищата ми са единствено странни, смахнатни и абсурдни, понякога се чудя дали имам психични отклонения, повярвайте ми, не съм сънувала кошмари от 9-10 годишна, нито пък някакъв обикновен сън, Като пример снощи сънувах някакви битки в космоса, пък някви гигантски роботи начело с няква бабичка, и изведнъж от нищото се озовавам с братовчедка ми на някакво място - смесица между Дубай, Сидни и гора?

Уж сме се изгубили и търсим начин да се измъкнем и по едно време тя ми казва: хайде да отидем до *гаджето й* той ще ни закара, изваждам си телефона нямам батерия, обръщам се към нея вече не е братовчедка ми, а най-добрата ми приятелка, която казва, че ще си изчисти обувките и аз през това време се оказвам по средата на някакъв асфалтиран път в пустинията сама и идва розова количка играчка формула едно и в нея е картонена глава на джъстин бийбър от 2011 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Или пък миналата вечер - мотая се с момиче, което в реалността не познавам, нито съм виждала, нито знам дали съществува, в моя квартал и баща ми звъни, за да се прибирам. После нещо става и трябва да отида до някаква къща и да оставя еди кво си? Почваме да тичаме и от светло става тъмно - 3:00 ? Отидохме до тази къща и нищо не стана и казвам: трябва да бързам, че баща ми ще полудее, после се губя ? ? В квартала ми?

И незнайно как намерихме пътя, пък тя взе, че изчезна. Почнах да тичам и гледам в 3:00 през ноща приятелите ми са вън и скачат на въже, сча аз се моля баща ми да не е побеснял, влизам в двора, после в къщата и се събудих. . това не е нищо наистина, имам много по-странни и нелогични сънища, може ли някой да ми обясни причините за това ? Или нормално ли е ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
27.10.2017 16:11
Разбира се, че няма нищо странно. Всеки човек сънува най-невероятни неща. Техният проблем е, че не ги помнят, Ти просто имаш по-развита памет и помниш най-колоритните от сънищата си. Това е :)
2
0
DI
DI
07.10.2017 12:05
Според мен имаш талант. И сте доста емоционална личност. През денят ви минава голямо количество инфо.през съзнанието ви, а вечер до като спиш, умът ви си се опитва да рециклира излишната информация, за да освободи място за нова през другия ден. Та по този начин умът си прави каквото си поиска по време на сън, тоест по време на РЕМ фазата от съня, тогава човек сънува, не повече от две три минути. Но като цяло, трябва да станеш, сценаристка или авторка на нещо, имаш развита фантазия.
7
17
Veliko Mitev
Veliko Mitev
06.10.2017 17:49
Според мен странните ти сънища се дължат на някакви неща, които се видяла в реалния си живот - реклами, статии, новини, филми, игри, музикални клипове. Може би, докато си ги гледала, не са ти направили силно впечатление, но съзнанието ти ги е запаметило и ги е проектирало в съня ти.

При мен лично доста често се получава така.
6
0