Странни сънища

Странни сънища
Здравейте, искам да ви разкажа моята история, в която се чудя дали има нещо реално.

Миналата година сънувах, че ми пада зъб. След 3 дни една моя съученичка почина в тежка катастрофа. Въпреки, че не бяхме близки го изживях много тежко, за пръв път се сблъсках с такова страшно нещо в моя живот.

Много мислих за нея, много си говорихме за нея, беше ни трудно да проумеем, че това наистина се е случило. Една вечер, обаче, скоро след катастрофата я сънувах. Тя беше легнала на едно легло и аз я питах как е, а тя ми каза, че се чувства много добре.

Тогава аз я помолих да стане и да дойде при нас, да не седи сама на леглото, но тя ми каза, че там и е добре и няма вече да се връща и да кажа на всички да са спокойно, че се чувства добре и щастлива. След този сън доста се успокоих. От тогава не съм се плашила и спя спокойно.

Една година след тази случка почина бащата на най-добрата ми приятелка. Той беше страхотен човек и беше много тъжно. Приятелката ми е много силен човек, разбра, че трябва да продължи напред и замина за Германия, за да работи и да помага на майка си и сестра си.

Няколко дни след като замина сънувах баща и. Той дойде при мен и само аз го виждах, попитах го дали е мъртъв и той каза да и тогава аз го попитах какво прави тук.

Той ми отговори, че е дошъл да ме пита как са дъщерите му и жена му, дали се справят, дали са добре, дали вече приятелката ми е заминала за Германия и дали си е намерила работа.

Аз му отговорих на всичко, след което той ми благодари и ми каза да им предам, че много ги обича и много му липсват и след това се събудих.

Според вас дали това са само сънища, в следствие на преживяното или има нещо истинско в цялата история ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
ani ilieva georgieva
ani ilieva georgieva
11.10.2011 04:39
Според мен има нещо вярно в цялата тази история. Не мисля, че момичето има нужда от психиатър.
0
0
:)
:)
09.09.2011 17:52
Не мисля, че имам нужда от психолог. Все пак съм сънувала такова нещо само 2 пъти, а пък и не съм се плашила или впрягала. Просто исках да знам дали има нещо истинско в цялата работа.
0
0
Петко
Петко
09.09.2011 17:21
Виж, сега някои духове избират най-обикновени хора да предадат на другите, че са добре или просто имаш някаква необикновена дарба! Най-добре се посъветвай с психолог! Не, че ти се подигравам, но така според мен ще е най-добре.
0
0
кк
кк
09.09.2011 14:13
Има нещо истинско.
0
0