Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Моите сънища за цветя

Моите сънища за цветя

Моите сънища за цветя
Здравейте!
Ще се радвам да ми помогнете с разгадаването на тези сънища.

От известно време момче което харесвам, ме отбягва и то доста защото май ми е сърдит, че ходя с друг. Но историята е дълга, та на кратко да кажа, че той ме беше отрязал (тогава имах доста дълга връзка с човек с който не бях щаслива).

След като ме отряза мен ми стана кофти и преключих контакти теб си с него, той не ме потърси 2 месеца в които, се случи така че се разделих с тогавашния ми приятел и тръгнах с друго момче. Това момче с което вече явно съм скарана, като разбра, че съм с друг ме махна от скайпа си и като ме види супер много ме игнорирва, отбягва и т. нат.

1ви сън:
Сънувах че искам да му се обясня в любов. Тогава случайно го срещнах с колата му и заради мен той се блъсна. Аз се уплаших, той слезе от колата, аз тръгнах към него да му се извинявам, а той ме прегърна и ми каза че всичко е наред. Усетих, че има някакви доста топли чувства към мен.

2ри сън:
Сънувах че сме в заведение аз, той, моя бивш и още хора. В ръцете си държах букет с цветя и разпределих цветята, подарих на него бяло цвете с черни точки с мисълта, че му го давам защото е необикновенно, подарих на бившия ми червено цвете защото знаех, че ще му хареса.

Исках да поговоря с момчето което ми е сърдито, но в съня не исках да е толкова очевадно, чр го харесвам. Той ме гледаше усмихваше ми се. После не помня много но доиде при мен и се натискахме, чувствах някакви топли чувства да изпитва към мен пак. Нещо което в реалноста определено не показва.

Какво значи това? Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ivetoo
Ivetoo
05.03.2013 01:13
Може би е така, но някак не виждам смисъл и сякаш не е времето в момента, просто интуиция, че момента е неподходящ да говоря с него за каквото и да е...
0
0
MeriL.
MeriL.
05.03.2013 00:07
Разбрах всичко ;дд Според мен ти подсъзнателно желаеш отново да сте "приятели" и да стоплите отношения. Ето защо го сънуваш в тази "мила" светлина...Мозъкът ти ти дава сигнали да говориш с него
0
0