Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че разговарям с Дявола

Сънувах, че разговарям с Дявола

Сънувах, че разговарям с Дявола
Здравейте. Казвам се Ивелина, на 17 години съм и снощи в съня си разговарях с Дявола. Като за начало искам да кажа че съм чиста българка, християнка и вярваща в Бог. ще се радвам, ако има някой, който да разтълкува съня ми.

Бях излязла с приятели, по едно време съобщиха по радиото, че наближава огромна буря, нямаме време за евакуация и най - добре да се скрием някъде на по - сигурно.

По невероятно бърз начин аз и приятелите ми се озовахме в някаква стая
(бяхме 4-ма човека). Те адски бързо започнаха да влизат в някакъв гардероб, а аз започнах да събирам дрехите си от тази стая, уж с цел да ги спася.

След това видях, че вън вече вали. Те ми крещяха да влизам и да затварям вратата на гардероба. В мига, в който
влязох, видях всички ни отстрани и изведнъж целият гардероб се "напълни" с елекртичество, започна да ни удря ток и ние просто умряхме.

След това се озовах на някакво легло. Разбрах, че всички, които сме загинали, идваме тук и чакаме дявола да ни каже присъдата (дали отиваме в Ада или в Рая).

После видях непознато момче до мен и започнахме да си говорим за змии. Видях че косата му е изгорена и го попитах "Какво се е случило с косата ти ?"

След това всичко се напълни с вода, от нея излезе змия, а после Дявола, който
я държеше. Водата изчезна и змията също. Дяволът дойде и седна до мен на леглото и ми каза, че съм била доста силна за да събудя най - лошата от змиите my.(а аз дори не знам какво бях направила)

После започна да ми задава въпроси (от които си спомням само 2) Попита ме: "Ти под това яке само по тениска ли си ?" А аз казах: "Не, под това яке съм само по бельо, защото иначе ми става много топло".

После ме попита: "Ти някога
обичала ли си сегашния си приятел ?" и аз казах7 "Не. Никога." Той ме погледна и се усмихна.

Каза че обича лоши момичета, а аз съм била голяма грешница и съм щяла да съм неговата звездичка когато отидем в Ада. (а аз един грях не съм
направила в този живот).

Държа да отбележа, че не чувствах никакъв
страх, той беше доста приятен и сладък. Изглеждаше като момче на 25 и беше целият облечен в бяло. Харесваше ми да си говорим.

Дори започнах да го харесвам. Той каза, че също много ме харесва. Тогава си помислих: "Невероятно. Можем да властваме над ада заедно. Може аз да съм жена мy."(Каква глупачка).

Легнахме на леглото един до друг и продължихме да си говорим. Аз се сетих, че в реалния живот бях чела статия, че след края на света, дяволът щял да управлява новия свят вместо Бог.

И тогава незнам защо, му казах
следното тъпо нещо: "Вярно ли е, че след края на света ти ще управляваш новия свят и ще правиш само добро, всички ще са усмихнати и ще се обичат ?"

Той тогава се усмихна много силно и каза: "Да! Точно това искам - всички да са щастливи."После ми каза, че за мен
присъдата няма да важи и ще ми каже нещо, което ще ме зарадва. И аз си помислих "Да! Сега ще ме вземе с него. Той е страхотен!"

Но той просто ми каза: "Съжалявам, че ти и приятелите ти умряхте в бурята. Тях не мога да ги върна, но подаръкът ми към теб е, че ти ще можеш да продължиш да живееш живота си нормално и да се върнеш при семейството си." После ми се усмихна за последно.

Аз от моя страна се разочаровах ужасно много, защото исках да отида с него, не исках да си отива, но той сякаш се стопи
пред очите ми и аз се събудих.

Навсякъде описват дявола като нещо ужасно зло, но в съня ми той беше невероятно добър, а това не мога да си го обясня.
Много моля, някой да разтълкува съня ми защото това наистина много ме измъчва.


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
elle
elle
16.04.2010 13:05
Аз също бях сънувала Дявола, но само го наблюдавах през прозореца. Искаше да отида при него, но ме хвана страх и избягах. Той също беше в човешки облик.
Иначе твоя сън е доста страшничък, така както го описваш.
0
1
анонимна
анонимна
16.04.2010 11:55
Според мен, може би ще срешнеш мъжа на живота си. Може би ще ти казват, че е лош, но трябва ти да го опознаеш сама.
0
0
shifer
shifer
16.04.2010 09:31
Всичко това означава, че много скоро ще срещнеш непознат, с който ще си допаднете. Внимавай, колкото и да ти се иска да си легнете, още първата вечер, изчакай.
0
0