Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми
Здравейте. Аз съм на 17 години и непрекъснато ми се случват странни неща.

Преди няколко години започнах да виждам странни лилави светлини около мен. След време започнах да виждам и бели, сини, зелени, червени, черни, прииличат на сфери, обикалят около мен или в стаята ми.

Като излизам също ги виждам. След това, започнах да чувам гласове в стаята ми. Всяка вечер, след като си лягах и загасях осветлението, започваше да се говори.

И не само това. Някой чукаше на прозореца ми или натискаше бравата на вратата. Аз се страхувах много. Запушвах си ушите с възглавницата или си слагах тапи. Само тогава не чувах нищо.

След като си слагах възглавницата на ухото, започваше някой да дере под леглото ми. Ходила съм да спя на много места извън нас и това винаги го чувах.

Няколко пъти ми се случи, някой да ми крещи в ухото като съм легнала, но не разбрах нищо, защото не беше на български език.

Започнах да виждам хора, които просто изчезваха. Бяха навсякъде. Най - често ги виждах вечер. Ходеха около мен и като ги поглеждах се изпаряваха.

Най - странното е, че започнах да виждам болката на хората. Някой ако го болеше нещо, аз го виждах. То просто светеше в някакъв цвят.

След това започнах да лекувам хората с ръцете ми. Изобщо не знам какво ми е. Нека кажа, че не си въобразявам и не съм луда.

Казах на майка ми за това и ме заведе на психиатър. Отначало ме мислеха за луда. Аз мислех, че имам шизофрения. На края ми казаха, че не могат да определят диагнозата ми каква е.

Аз съм била напълно здрава според тях. Майка ми отново се съмняваше в мен. Мислеше, че я лъжа. Аз започнах да спя с нея в една стая, защото ме беше страх сама.

В крайна сметка се увери, че не я лъжа. Както и да е. Имам толкова много да разказвам, че мога да напиша книга.

Според вас какво ми има ? Защото аз все още не разбирам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 32
512
48
38
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (202)

Изпрати
toni
toni
24.07.2010 22:15
Аз съм гледала много филми, Доктор Хауз например и понякога имам ужасно увреждане. Нещо като нерви или нещо, което засяга въображението ти и предизвиква халюцинации и не ти пречи на нищо друго. Но ние нямаме такива специалисти, които могат да ти помогнат. Опитай се да го преодолееш сам. Всичко е на психическа основа. Не се страхувай. Това според мен е голяма крачка напред. С малко усилия мажеш да се утървеш от от тези твои халюцинации. Късмет. Дано успееш. Бъди силен.
0
0
марина
марина
18.07.2010 10:55
Ти си нещо като онази Мелинда от Шепот от отвъдното.
0
0
mima
mima
15.07.2010 13:38
Не се притеснявай. Това е съвсем нормално. Няма да се отървеш лесно от тези неща. Аз съм като теб, иначе свикнах. Това е божия воля, не се страхувай. Желая ти късмет.
0
0
Михаела
Михаела
13.07.2010 11:52
Аз съм на 11 години и ми се привиждат само светлините, които в твоя сън се наричат сфери. Наистина е странно.
0
0
анонимна
анонимна
07.07.2010 10:56
Ми не знам, чудя се дали казжаш истината или лъжеш ? Само трябва да знаеш, че с такива работи шега не бива защото рано или късно си патиш. И аз съм на 17 и моята история е подобна и ако кажеш истината, бих могла да ти помогна.
0
0
tanq
tanq
03.07.2010 00:21
Каква реклама ? И не мисля да съм писала, че съм врачка. Ако бях, нямаше да искам мнението на хората.
0
0
tozi koyto ne ti vyarva
tozi koyto ne ti vyarva
02.07.2010 10:50
Според мен ти лъжеш и си правиш реклама. Познай тогава, кой съм аз и напиши името ми.
0
0
iva
iva
29.06.2010 00:58
Аз бих те посъветвала да се обърнеш към ясновидката Мария Асенова. Намира се в София, но да знаеш, че консултацията е около 50 лв. Тя би ти помогнала да разбереш най - точно какво става с теб. Късмет.
0
0