Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми
Здравейте. Аз съм на 17 години и непрекъснато ми се случват странни неща.

Преди няколко години започнах да виждам странни лилави светлини около мен. След време започнах да виждам и бели, сини, зелени, червени, черни, прииличат на сфери, обикалят около мен или в стаята ми.

Като излизам също ги виждам. След това, започнах да чувам гласове в стаята ми. Всяка вечер, след като си лягах и загасях осветлението, започваше да се говори.

И не само това. Някой чукаше на прозореца ми или натискаше бравата на вратата. Аз се страхувах много. Запушвах си ушите с възглавницата или си слагах тапи. Само тогава не чувах нищо.

След като си слагах възглавницата на ухото, започваше някой да дере под леглото ми. Ходила съм да спя на много места извън нас и това винаги го чувах.

Няколко пъти ми се случи, някой да ми крещи в ухото като съм легнала, но не разбрах нищо, защото не беше на български език.

Започнах да виждам хора, които просто изчезваха. Бяха навсякъде. Най - често ги виждах вечер. Ходеха около мен и като ги поглеждах се изпаряваха.

Най - странното е, че започнах да виждам болката на хората. Някой ако го болеше нещо, аз го виждах. То просто светеше в някакъв цвят.

След това започнах да лекувам хората с ръцете ми. Изобщо не знам какво ми е. Нека кажа, че не си въобразявам и не съм луда.

Казах на майка ми за това и ме заведе на психиатър. Отначало ме мислеха за луда. Аз мислех, че имам шизофрения. На края ми казаха, че не могат да определят диагнозата ми каква е.

Аз съм била напълно здрава според тях. Майка ми отново се съмняваше в мен. Мислеше, че я лъжа. Аз започнах да спя с нея в една стая, защото ме беше страх сама.

В крайна сметка се увери, че не я лъжа. Както и да е. Имам толкова много да разказвам, че мога да напиша книга.

Според вас какво ми има ? Защото аз все още не разбирам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 32
512
48
38
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (202)

Изпрати
yordan
yordan
29.05.2010 13:06
Пиши ми в скайпа, давам на всеки пълномощно
sladura_dani5.
0
0
розмари
розмари
28.05.2010 22:01
Ако искаш ми пиши на krisy_03.
0
0
tanq
tanq
23.05.2010 09:17
Накрая съм написала, че не мога да напиша всичко. От тук идват и някои пропуски най вероятно. Ако седнем на кафенце предполагам, че ще имам време да ти разкажа по - подробно. А да те попитам ти откъде знаеш че има прераждане ?
0
0
Anti4na
Anti4na
22.05.2010 22:44
Чета и не проумявам. В нещата, които пишете, има доста пропуски и противоречия. Предполагам ще го обясните с това, че сте объркани от случващото ви се. Нека ви коригирам - правите го, просто защото не знаете какво говорите.
Нека попитам - ако моята душа се преражда, как тогава има време да остане под формата на енергия и да бъде нечий духовен водач ?
Хайде още нещо да ви попитам - ако моето физическо тяло зачене от друго физическо тяло, роденото от мен дете се явява трето физическо тяло. Неговото тяло е комбинация от моето и това на бащата. А душата му? Не станаха ли твърде много души ? Ааа разбирам - точно за това някои стават духовни водачи, нали ?
Изяснете си понятия. Учете си уроците по физика, химия и биология.
Ако пък много се страхувате от това, което виждате и чувате, просто се отречете три пъти на глас от дарбите си. На мен ми помогна.
Заклинанието е следното: Отричам се от дарбата си да ...
Простичко е. А ако ви интересува мистичното и правите опити да си препишете свръхестествени способности, ще ви помогне само да се ограничите в гледането на телевизия. Насочете силите си в това да допринесете за човешкото благо, започвайки от личното си усъвършенстване. Светът има нужда от вашата енергия в творенето на добрини. За жалост за солиден процент от хората това си е истинско чудо.
Не се страхувайте да учите, да работите и да промените противната обстановка в нашата мила родина.
Правете гимнастика на мозъците си, стремете се към знание, създайте българската интелегенция.
Нека другото да е хоби, а не да ви обсебва.
Това като съвет ви го давам. Не сте длъжни да се съобразите, разбира се.
Успех, таланти неземни.
0
0
еси
еси
17.05.2010 09:08
Първо ще те питам кога си родена, защото моята баба казваше, че детето в събота има силите да вижда духове и да разбира тяхното минало както и да помага на хората за тяхните проблеми. Но за да си сигурна иди на врачка. За да си сигурна в нея, тя трябва да ти каже всичко за теб, без да е нужно да говориш ти. Това е моят съвет.
0
0
Eli
Eli
16.05.2010 10:07
Според мен, също не трябва да се страхуваш от тях. Това е дарба.
0
0
лили
лили
06.05.2010 07:19
Миличка, бъди спокойна, защото няма нищо страшно. И аз преди виждах цветове, но хора не съм и белги е права, че ще станеш гледачка или по - скоро чудотворка, защото ти освен, че виждаш всичко това, ти лекуваш тези хора. Така че остави страховете, защото този талант се среща рядко и трябва да се възползваш от него.
0
0
белги
белги
04.05.2010 17:03
Според мен, ти ще станеш гледачка. Това е няква дарба, да знаеш и не се страхувай.
0
0